Lunchroom De Proeftuin nabij Kaatsheuvel

Ontdek culinaire verrassingen nabij Kaatsheuvel. Waar we je uitnodigen voor een smaakvolle reis bij Lunchroom De Proeftuin, dé lunchspot in het hart van Kaatsheuvel. Laat je betoveren door onze unieke menu-items en de natuurlijke charme van GroenRijk Tilburg.

 

 

Lokale trots op het bord

Genieten nabij Kaatsheuvel met het GroenRijk deluxe broodje

Ontdek een smaakexplosie met het GroenRijk Deluxe Broodje, ons pronkstuk op de menukaart. Een ware traktatie voor de smaakpapillen, met verse ingrediënten die de trots van Tilburg weerspiegelen.

Frisse saladespecials, een lokale delicatesse

Laat je verrassen door de Bloemige Saladespecials, waarin lokale producten samenkomen in een kleurrijk festijn. Een gezonde en smaakvolle keuze die de natuurlijke rijkdom van Kaatsheuvel weerspiegelt.

Seizoensgebonden genieten dichtbij Kaatsheuvel

Bij Lunchroom De Proeftuin draait alles om de lokale versheid. Proef de seizoensgebonden gerechten, waarin lokale ingrediënten schitteren en de smaken van Kaatsheuvel tot leven komen.

 

Unieke lokale sfeer, unieke beleving

GroenRijk Tilburg: Dé natuurlijke ontmoetingsplek

Ervaar GroenRijk Tilburg op zijn best in de buurt van Kaatsheuvel. Lunchen wordt een beleving met een vleugje lokale trots, omgeven door de natuurlijke ambiance.

Lokaal genieten met creatieve drankjes

Laaf je dorst met lokale trots; ontdek onze creatieve drankjes, van huisgemaakte ice tea tot lokale koffiecreaties die de smaak van Kaatsheuvel in elke slok weerspiegelen.

 

Jouw smaakvolle lokale reis begint hier

Of je nu een geboren inwoner bent van Tilburg of GroenRijk voor het eerst bezoekt, bij Lunchroom De Proeftuin ervaar je lokale trots op je bord. Ontdek ons menu, geniet van lokale specials en plan je volgende culinaire avontuur in onze prachtige omgeving.

Contact en reserveringen

Verzekerd zijn van een plekje? Neem contact op voor reserveringen of loop gewoon binnen. We verwelkomen je graag voor een onvergetelijke lunchervaring in de buurt van Kaatsheuvel.

Ontdek de lokale trots bij Lunchroom De Proeftuin - waar lokaal eten een smaakvolle belevenis wordt!

Routebeschrijving

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet