Elho Tilburg

Elho pure potten - GroenRijk Tilburg Bloempotten en plantenbakken van Elho vind je bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Elho potten staan bekend om hun strakke vormgeving. De unieke potten geven aan iedere plant, groot of klein, een thuis. In tuincentrum GroenRijk Tilburg vind je de grootste collectie Elho bloempotten en plantenbakken voor een goede prijs. Als je voor Elho kiest, kies je bovendien voor duurzaamheid, want alle potten zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Waarom zijn Elho potten duurzaam?

De Elho potten zijn anders dan de bloempotten en plantenbakken die je normaal gesproken in de winkel aantreft. De productie van deze designpotten is namelijk geheel verduurzaamd. Niet alleen gebruikt Elho jaarlijks 6.000.000 kilo afval om daarmee iets heel moois te creëren, de productie draait ook nog eens voor 100 procent op windenergie. Deze productie vindt voor het grootste deel plaats in Tilburg. Wanneer je producten van Elho bij GroenRijk Tilburg koopt, koop je ze dus het dichtst bij de bron! Omdat de potten en bakken voor 70 procent van gerecycled plastic zijn gemaakt, gaan ze lang mee en zijn ze op hun beurt ook weer recyclebaar.

Binnen- en buitenpotten van Elho in Tilburg

De kunststof potten van Elho zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook duurzaam, licht en daarom gemakkelijk verplaatsbaar. In ons tuincentrum in Tilburg vind je dan ook de grootste collectie van de vrolijke potten van Elho:

Bezoek ons tuincentrum in Tilburg voor een compleet overzicht van onze Elho potten. Zo vind je hier ook hangschalen, hoge bloempotten en grote, rechthoekige plantenbakken voor op het terras. Veel van de potten en bakken zijn voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt. Vergeet niet om ook een bijpassende schotel te kopen, zodat je lelijke kringen voorkomt.

Makkelijk tuinieren met de potten en accessoires van Elho

Door de uitgebreide collectie van Elho in ons tuincentrum te Tilburg vind je altijd wel een pot die in jouw huis, tuin of op uw balkon past. Daarnaast vind je ook allerlei leuke accessoires in het aanbod van Elho. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige schep waarmee je jouw planten eenvoudig verpot? Ook heb je de keuze uit diverse ronde of rechthoekige schotels om jouw bloempot of plantenbak op te plaatsen. Dankzij de grote verscheidenheid aan kleuren stem je de schotel eenvoudig af naar eigen wens. Heb je nog vragen over de potten van Elho? Kom dan langs of neem contact met ons op. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers staan je graag te woord!

Bezoek GroenRijk Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet