Elho potten Tilburg

Elho potten bij GroenRijk Tilburg

Bloempotten en plantenbakken van Elho Tilburg vind je bij tuincentrum GroenRijk. Elho is een vooruitstrevend merk dat niet alleen eigentijdse en creatieve binnenpotten en buitenpotten produceert, maar hierbij ook rekening houdt met milieu door milieuvriendelijke productieprocessen toe te passen. Elho wil namelijk niet alleen jouw huis of tuin opfleuren met unieke bloembakken, het moderne merk streeft er ook naar om in 2020 volledig duurzaam te zijn en alleen nog maar hernieuwbare grondstoffen voor de plantenbakken en bloempotten te gebruiken. Kom dus vooral eens langs bij GroenRijk Tilburg in Brabant om onze collectie Elho Tilburg plantenpotten te bekijken.

Elho bloempotten en plantenbakken

Voor zowel binnenplanten als buitenplanten vind je bij ons bloempotten en plantenbakken van goede kwaliteit. Elho heeft verschillende productlijnen, waaronder de populaire Elho Corsica en Elho Green basics. Welke bloempotten echt uitspringen zijn die van de Elho Pure Soft en Elho Loft Urban collectie. Deze lichtgewicht bloempotten zijn namelijk geschikt voor zowel binnen als buiten én zijn goed te combineren voor een unieke uitstraling. Van deze collecties vind je bij ons:

Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg vind je natuurlijk nog veel meer bloempotten en plantenbakken van veel verschillende merken. Ook planten, potgrond en veel andere toebehoren voor gezonde planten vind je in ons assortiment.

Groene binnenpotten en buitenpotten

Elho is niet alleen een ontzettend trendy merk met hoge kwaliteit producten, er zijn nog meer voordelen bij het kopen van Elho bloempotten en plantenbakken:

  • De bloempotten en plantenbakken van Elho bij ons in Tilburg passen bij verschillende interieurstijlen, van modern tot de Urban Jungle trend. Iedereen kan dus uit de voeten met dit stijlvolle interieurmerk;

  • Elho besteedt niet alleen aandacht aan bijzondere designs, maar ook aan functionaliteit. Zo zijn de grotere plantenbakken voorzien van wieltjes aan de onderkant en hebben sommige potten een verhoogde bodem zodat het niet nodig is deze volledig te vullen met potgrond;

  • Daarnaast is 55% van de producten gemaakt van gerecycled kunststof! Elho streeft ernaar om dit 100% te hebben in 2020. Zo kun je met een gerust hart prachtige bloempotten en plantenbakken kopen die lang meegaan.

Elho plantenbakken kopen in Tilburg

Wil jij nu ook strakke plantenbakken van dit milieuvriendelijke merk? Kom dan eens lang bij GroenRijk Tilburg! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment van Elho producten, van kleine bloempotten tot grote plantenbakken voor binnen en buiten. GroenRijk Tilburg is goed te bereiken vanuit verschillende plaatsen in Brabant, zoals Waalwijk en Oisterwijk. Kom dus vooral eens langs en bekijk de producten van Elho Tilburg!

Kom langs bij Groenrijk Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet