Hoe groener hoe beter!

Hoe groener hoe beter!

Hoe verzorg je een kamerplant?

Een groene kamerplant is voor iedereen makkelijk te verzorgen. Je hoeft hier geen groene vingers voor te hebben, maar bent toch verzekerd van een mooie plant. Groene kamerplanten hebben in de eerste groeiperiode een keer in de twee weken plantenvoeding nodig. Na deze periode is een klein beetje water voldoende om de plant groot en mooi te laten bloeien. Belangrijk is om de plant nooit meer water te geven dan nodig. Is de aarde van de plant nog nat? Dan is een extra scheutje water niet nodig. Wil je geen water verspillen? Zet de groene kamerplant dan eens buiten tijdens een klein regenbuitje.

Ruim assortiment aan groene kamerplanten

Een groene kamerplant met bloemen of toch liever een met alleen bladeren? De keuze uit groene kamerplanten is enorm en daarom zit er ook altijd een plant tussen die past bij jouw interieur. Kamerplanten verschillen in kleur, vorm en grootte, maar zorgen gezamenlijk voor een gezellige sfeer in de huiskamer. Bij GroenRijk Tilburg verkopen wij diverse soorten groene kamerplanten, te denken aan:

Groene kamerplanten kopen bij GroenRijk Tilburg

Groene kamerplanten bij GroenRijk Tilburg

Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg helpen wij je graag met het vinden van de juiste groene kamerplant die past bij jou en je interieur. Onze tuinspecialisten beantwoorden graag al je vragen rondom groene kamerplanten en helpen je bij het vinden van de juiste plant. Zo straalt jouw woonkamer straks ook gezelligheid en meer sfeer uit! Maar ook voor kantoorplanten, tuinplanten ben je bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres. Kom langs in ons tuincentrum en laat je inspireren door ons assortiment.

Bezoek het tuincentrum 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...
Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!


Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een een...

Lees meer...
De flowerpower van hoornviooltjes

Aan het kleurrijke hoornviooltje (Viola cornuta) kun je gewoon geen hekel hebben. De bloemen fleuren makkelijk een leeg plekje of hoekje op, bloeien lang door en de groene bladeren houden stand tijdens de winter. GroenRijk heeft voor jou alvast hoornviooltjes in een wandhanger geplant zodat je er thuis gelijk van kunt genieten. 


Vrolijk viooltje 

Het hoornviooltje (Viola cornuta) is in het wild te vinden in de Pyreneeën, Alpen...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet