Hoe groener hoe beter!

Hoe groener hoe beter!

Hoe verzorg je een kamerplant?

Een groene kamerplant is voor iedereen makkelijk te verzorgen. Je hoeft hier geen groene vingers voor te hebben, maar bent toch verzekerd van een mooie plant. Groene kamerplanten hebben in de eerste groeiperiode een keer in de twee weken plantenvoeding nodig. Na deze periode is een klein beetje water voldoende om de plant groot en mooi te laten bloeien. Belangrijk is om de plant nooit meer water te geven dan nodig. Is de aarde van de plant nog nat? Dan is een extra scheutje water niet nodig. Wil je geen water verspillen? Zet de groene kamerplant dan eens buiten tijdens een klein regenbuitje.

Ruim assortiment aan groene kamerplanten

Een groene kamerplant met bloemen of toch liever een met alleen bladeren? De keuze uit groene kamerplanten is enorm en daarom zit er ook altijd een plant tussen die past bij jouw interieur. Kamerplanten verschillen in kleur, vorm en grootte, maar zorgen gezamenlijk voor een gezellige sfeer in de huiskamer. Bij GroenRijk Tilburg verkopen wij diverse soorten groene kamerplanten, te denken aan:

Groene kamerplanten kopen bij GroenRijk Tilburg

Groene kamerplanten bij GroenRijk Tilburg

Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg helpen wij je graag met het vinden van de juiste groene kamerplant die past bij jou en je interieur. Onze tuinspecialisten beantwoorden graag al je vragen rondom groene kamerplanten en helpen je bij het vinden van de juiste plant. Zo straalt jouw woonkamer straks ook gezelligheid en meer sfeer uit! Maar ook voor kantoorplanten, tuinplanten ben je bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres. Kom langs in ons tuincentrum en laat je inspireren door ons assortiment.

Bezoek het tuincentrum 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...
Primula, de vroege vogel in de tuin

De bloemstengels van de Primula acaulis lijken enigszins op sleutels. Tenminste als je een sleutel met de baard in de lucht steekt. Dat is één verklaring voor de naam Sleutelbloem. Ook is er de legende die verhaalt over Petrus. Zittend bij de hemelpoort zou hij in het lentezonnetje zijn weggedommeld. Zijn sleutelbos zou daarbij uit zijn handen zijn gegleden. En op de plek waar de sleutelbos de grond raakte ontloken schitterende goudgele bloemen. Maar wat het...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet