Dierenwinkel Tilburg

Ben je op zoek naar een dierenwinkel in Tilburg? In ons tuincentrum ben je aan het juiste adres. Wat is er nu gezelliger dan een huisdier? De kat die 's avonds lekker bij je komt liggen, de hond waar je heerlijke wandelingen mee maakt of een konijntje waar de kinderen zo leuk mee kunnen spelen. Je wil natuurlijk de beste verzorging voor je huisdier, maar wat is de beste dierenwinkel bij jou in de buurt? Laat je helpen door één van onze persoonlijke adviseurs en kies het beste voor jouw trouwe maatje.

Het assortiment van onze dierenwinkel nabij Goirle

Wij bieden een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor:

Met een zeer ruim assortiment mogen wij onszelf ook wel een dierenspeciaalzaak noemen. Ben je op zoek naar een dierenwinkel met scherp geprijsd dierenvoer, manden of kussens, leuke speeltjes, riemen, voerbakken voor je hond of kat, verzorging of bestrijdingsmiddelen, riemen, krabpalen of kattenbakken? Dan ben je bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres. Kom langs in ons tuincentrum, wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken vanuit verschillende omliggende steden zoals Loon op Zand, Goirle, Oisterwijk en Waalwijk. Ook kleinere plaatsen als Dongen en Uden vallen onder ons verzorgingsgebied. Mocht je het nu te ver vinden om heen en weer te reizen, maak er dan een dagje uit van samen met vrienden of familie! Pauzeer in onze lunchroom 'de Proeftuin' terwijl de kinderen zich vermaken in onze draaimolen. Onder ons assortiment vallen verder ook vissen en aquaria en alles om jouw aquarium in te richten. Dan verkopen wij ook nog eens vogels, vogelvoer, vogelkooien en overige toebehoren. Andere dieren bij ons in de verkoop zijn konijnen, cavia’s en hamsters.

Dierenwinkel Tilburg bij GroenRijk Tilburg

Dierenspeciaalzaak met kennis in de buurt

Benieuwd welke dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt het beste voor je huisdier is? Kom dan eens langs bij Groenrijk Tilburg. Ons assortiment is gevuld met enkel het beste voor jouw huisdier. Van hondenvoer tot aquariumvissen, maar ook bijvoorbeeld barbecues en tuinmeubels, we hebben het allemaal. Kom je er niet helemaal uit, vraag dan de hulp van onze persoonlijke adviseur. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw huisdier. Wil je dat je hond er weer stralend uitziet, maak dan tijdens je bezoek gebruik van de dogwash. Kun je helaas niet langs komen, bestel dan al jouw benodigdheden voor je huisdier in onze webshop en laat ze bezorgen door onze bezorgservice! 

Dierenafdeling in ons tuincentrum in Tilburg

Ons tuincentrum, inclusief dierenafdeling, is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende steden. Vanuit Goirle, Oisterwijk en Loon op Zand kun je al binnen 20 minuten bij ons op de stoep staan. Kom dus langs bij het beste tuincentrum in de buurt, inclusief de beste dierenwinkel om de beste verzorging voor jouw huisdier te scoren!

Bezoek de dierenwinkel 

 

          

Yvonne                     Marc                                    

       

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet