Zink

Zink is een stevig materiaal dat al zo’n 200 jaar in de bouw wordt toegepast. Dankzij deze geschiedenis heeft het metaal een industriële uitstraling. Het tijdloze materiaal heeft een lange levensduur en past in elke tuin en op ieder balkon. Zink doet het niet alleen goed als bloempot of plantenbak, maar wordt ook in veel andere woon- en tuinaccessoires verwerkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spiegel met een verweerde look? Ook een kaarsenhouder van zink behoort tot het aanbod van GroenRijk Tilburg.

Breng de industriële look in jouw tuin met zinken potten en bakken

Het leuke van zink is dat het voor heel veel verschillende doeleinden geschikt is. Terwijl zinken potten als basis altijd goed blijven, is het assortiment in de loop der jaren uitgebreid met spiegels, manden en allerlei andere woon- en tuinaccessoires. Een greep uit het assortiment:

  • spiegel;
  • leuke mandjes met prints;
  • zinken gieter;
  • zinken emmer in verschillende maten;
  • bloempot
  • plantenbak.

Spaar jouw hele tuinset bij elkaar door voor zink te kiezen. Koop een aantal kleurrijke tuinplanten en een bijpassende plantenbak. Zorg er vervolgens voor dat jouw planten ook in de droge maanden genoeg water krijgen door deze met je zinken gieter van water te voorzien. Ook voor binnenshuis is zink een ideaal materiaal. Kies voor een stijlvolle bloempot die bij de rest van je interieur past. Zet hier vervolgens een luchtzuiverende kamerplant in, zodat je altijd kunt genieten van de frisse lucht in huis!

Landelijke woonaccessoires van zink

Je woning is ingericht, de meubels staan allemaal op de goede plek en de muren zijn precies in de juiste kleur geverfd… En tóch mis je nog iets wat jouw huis helemaal tot jouw ‘thuis’ maakt. Woonaccessoires lijken misschien een kleinigheid, maar het zijn juist deze details die jouw huis echt helemaal af maken. Daarom biedt GroenRijk Tilburg diverse zinken accessoires die perfect bij een landelijk, industrieel interieur passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie grijslook, grijszwart zink, de "old" look of zelfs koperkleurig zink? Het robuuste zink gaat heel goed samen met klassieke, romantische details. Daardoor past zink niet alleen in een landelijk interieur, maar is het eigenlijk voor elke woonstijl geschikt. Kom gerust eens langs in Tilburg om ons hele assortiment zinken woonaccessoires en bloembakken te bekijken!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet