Glas

Glas is uitermate geschikt voor bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee staan prachtig in een glazen pot of accubak. De kleur van het glas wordt vaak aangepast aan de heersende kleurtrend. Naast vazen zijn er ook mooie windlichten en kandelaars van glas. Het luxe glas is helder, voor de wat robuustere uitvoering komen we vaak in het gerecyclede enigszins groene glaswerk terecht. 

Glaswerk voor binnen- en buitenshuis

Glas is vanwege zijn transparantie het ideale materiaal om kaarsen in tentoon te stellen. Breng niet alleen extra sfeer in je huis, maar ook in je tuin door deze op te vrolijken met glaswerk. Denk bijvoorbeeld aan een:

  • glazen kandelaar voor binnenshuis;
  • windlicht voor een waxinelichtje;
  • windlicht voor een stompkaars;
  • glazen kaarsenhouder;
  • glazen stolp om een kaars in te zetten.

Het leuke aan glaswerk is dat je eindeloos kunt combineren. Een stijlvolle kandelaar met een witte kaars geeft jouw woning bijvoorbeeld een chique uitstraling. Door er echter een felgekleurde kaars in te zetten, zorg je voor afwisseling. Ook windlichten zijn een mooie toevoeging aan jouw huis of tuin. Plaats een kaars in de lantaarn en zet deze op een donkere plek in je tuin om wat gezelligheid te creëren. Voor een industriële look kies je een glazen stolp om je kaars in te huisvesten. Bepaal zelf wat je onder de stolp zet en creëer jouw eigen miniwereldje. Plaats er bijvoorbeeld wat takjes en ander groen bij wanneer de lente haar intrede doet. Of versier de stolp met kerstballen wanneer de leukste tijd van het jaar weer aanbreekt. Bekijk onze woonaccessoires voor meer soorten glaswerk en om meer inspiratie op te doen.

Glazen vazen ter decoratie of voor bloemen

Wanneer je een mooi boeket bloemen hebt gekocht, zet je deze natuurlijk niet in een oude, lelijke vaas. De vaas is immers een belangrijk onderdeel van het geheel. Een glazen vaas doet nooit af aan het boeket, maar zorgt er juist voor dat je goed van je bloemen kunt genieten. Ieder boeket verdient een passende vaas; daarom bieden we zowel brede als smalle en kleine als grote vazen aan. Onze vazen geven jouw bloemen voldoende ondersteuning, zodat je nog heel lang van jouw boeket geniet! Neem een kijkje in onze bloemenwinkel voor een bonte verzameling boeketten. Wist je trouwens dat vazen niet alleen leuk zijn om bloemen in te zetten? Je kunt er veel meer mee! Vul hem bijvoorbeeld met zand, steentjes en schelpen die je zelf op het strand hebt gevonden. Net terug van een lange boswandeling? Vul jouw vaas met dennenappels en eikeltjes voor een herfstachtige verzameling. Breng een bezoek aan ons tuincentrum om al ons glaswerk te zien.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet