Zwembaden kopen bij GroenRijk Tilburg

Zwembaden kopen bij GroenRijk Tilburg

De kans is groot dat de zomervakantie dit jaar doorgebracht wordt in eigen land. Is het dan niet ontzettend fijn als er een zwembad in de tuin staat deze zomer? GroenRijk Tilburg verkoopt opblaasbare zwembaden voor iedere soort tuin. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, met de zwembaden uit ons assortiment kan iedereen komende zomer een verkoelende duik nemen. Kom langs bij ons tuincentrum in Tilburg en bekijk het complete assortiment zwembaden.

Opblaasbare zwembaden kopen

Een zwembad in de tuin is een droom van velen. Door ons assortiment opblaasbare zwembaden van het merk Bestway kun je nu jouw droom werkelijkheid laten worden. In ons assortiment vind je twee verschillende lijnen:

  • Steel pro
  • Fast set

Beide zwembaden zijn in verschillende afmetingen te koop en zijn blauw van kleur. De Steel pro bevat een stalen frame en er kan gekozen worden uit een rond zwembad of een rechthoekig zwembad. De Fast set is een zwembad wat door de opblaasbare vorm binnen 12 minuten opgezet is. Na het opzetten hoeft het zwembad alleen nog gevuld te worden en dan kun je beginnen met zwemmen!

Onderhoud zwembad

Ben je al in het bezit van een zwembad of heb je er zojuist een aangeschaft? Dan komt er ook wat onderhoud bij kijken. Het onderhouden van de zwembaden uit ons assortiment is erg eenvoudig. Voor alle onderhoudsproducten voor jouw zwembad kunt je terecht bij GroenRijk Tilburg. Naast onderhoudsproducten voor je zwembad, ben je bij ons ook op het juiste adres voor producten om het water van jouw zwembad te optimaliseren. Wil je een zwembad gaan plaatsen in de tuin, maar wil je de grond of het gazon niet beschadigen? Dan verkopen wij speciale vloertegels die het gazon of de tegels beschermen. Kom langs en bekijk het aanbod onderhoudsproducten en vloertegels bij GroenRijk Tilburg!

Een schoon zwembad

Niets is er vervelender als vies water in het zwembad. Wil je een duik nemen, maar het water is vies of voelt niet goed aan? Kom dan naar onze zwembaden afdeling en bekijk de producten die wij verkopen om het water van jouw zwembad schoon te houden. Een chloortablet in je zwembad zorgt ervoor dat bacteriën, algen en andere ongewenst bezoek buiten het zwembad blijven. In ons assortiment vind je onder andere de volgende producten:

  • PH meter voor het water
  • Zoutmeter
  • PH+ en PH-

Naast het water kan het zwembad zelf natuurlijk ook vies worden. Bladeren en gras op de zijkant of oneindig veel stof kan het zwemplezier verpesten. In ons assortiment vind je genoeg producten om het zwembad zo schoon mogelijk te houden, waaronder randreiniger en basisreiniger. Met deze producten geniet je de hele zomer van een schoon en helder zwembad!

Bestway zwembaden, chloortabletten en meer koop je bij GroenRijk Tilburg

Zwembaden bij GroenRijk Tilburg

Heb je vragen of advies nodig over het kopen van een zwembad? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Tilburg of neem contact met ons op. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste zwembad en geven je graag tips over het onderhoud hiervan. Een zwembad kopen doe je natuurlijk bij GroenRijk Tilburg. Kom langs om ons aanbod zwembaden en onderhoudsproducten te komen bekijken. Hopelijk tot ziens!

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg