Nieuw: De Weber Pellet Barbecue voor een optimale bbq ervaring

Nieuw: De Weber Pellet Barbecue voor een optimale bbq ervaring

Wij zijn bij GroenRijk Tilburg erg blij met de komst van de Weber Pellet Barbecue! Het merk Weber blijft verrassen en innoveren met de barbecues, terwijl de stijl en kwaliteit iedere keer weer kenmerkend blijven. De nieuwste innovatie op het gebied van Weber barbecues is op dit moment de Weber de pellet grill, die samen met Weber Connect zorgt voor een optimale barbecue ervaring. De ingebouwde barbecue-assistent stuurt handige notificaties waarmee jij jouw beste barbecue gerechten ooit maakt!

Barbecueën met de Weber Connect assistentie

De nieuwe pellet grills hebben een ingebouwde barbecue-assistent. Deze geeft meldingen over alles dat je moet weten om heerlijke gerechten te bereiden op de barbecue. Bijvoorbeeld wanneer het tijd is om te draaien, het reguleren van de temperatuur én hij telt af tot het eten gereed is. Harstikke handig in gebruik en daarnaast heb je meer zekerheid over het garen van jouw vlees of vis. Dat maakt het barbecueën een stuk gemakkelijker!

De nieuwste Weber Pellet grills

Weber heeft twee nieuwe Pellet grills, namelijk:

  • SmokeFire EX4 GBS houtgestookte pelletbarbecue
  • SmokeFire EX6 GBS houtgestookte pelletbarbecue

Met deze nieuwe pellet barbecues kun je via de Weber Connect Controller de temperatuurinstellingen selecteren, de kookvoortgang bewaken en zelfs terwijl je wegloopt de controle behouden over het kookproces! Deze Connect Controller zit bij deze nieuwe barbecues ingebouwd en kun je met jouw telefoon verbinden om handige meldingen te ontvangen en het kookproces te optimaliseren. Dit maakt dat je het gehele grillproces constant kunt behouden, ook als je ondertussen even iets anders gaat doen. Zo weet je ook hoe lang je van tevoren kunt beginnen om bepaalde bereidingstechnieken toe te kunnen passen. Ook kun je vertrouwen op de gaarheid van jouw gerechten en hoef je dit niet te blijven controleren. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om jouw favoriete gerechten te bereiden! 

Weber Pellet Grill BBQ | BBQ Kopen? | GroenRijk Tilburg

Weber Smokefire barbecues met Weber Connect Controller

De nieuwe Smokefire barbecue kun je gebruiken voor verschillende grillmethoden, zoals grillen, searing, roken, bakken, sudderen en roosteren. De pellets die je gebruikt bij deze barbecue verrijken de gerechten met de smaak van echt hardhout. De Weber Connect Controller is los aan te schaffen voor andere barbecues, maar bij deze is het een ingebouwd element waarmee je meteen aan de slag kunt! Je verbindt de controller met jouw telefoon via wifi of bluetooth en je kunt meteen beginnen!

Een nieuwe barbecue kopen bij GroenRijk Tilburg

Wij volgen de maatregelen nauwkeurig op en je bent nog steeds van harte welkom in ons tuincentrum. Wij zorgen ervoor dat we voldoende afstand houden en dat je veilig bij ons kunt winkelen. Ook bieden wij in deze tijd de mogelijkheid aan om jouw bestellingen bij ons online te plaatsen of te bestellen in onze webshop. Dan heb je de mogelijkheid om jouw bestelling contactloos bij ons op te halen, óf wij bezorgen deze tijdelijk gratis bij jou thuis in Midden-Brabant. Je kunt de Weber Smokefire online bestellen en jouw voorkeuren doorgeven. Uiteraard kun je ook langs komen op onze barbecue-afdeling, om de barbecues zelf te bekijken en je indien nodig te laten adviseren en informeren door onze experts!

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vakantie tuintips

De zomervakantie is voor velen een tijd van ontspanning, maar als je een tuin hebt, kan het vertrek ook wat zorgen met zich meebrengen. Hoe houd je je planten gezond terwijl je weg bent? Hoe zorg je ervoor dat je gazon niet uitdroogt? Geen zorgen! Met deze handige tuintips kun je met een gerust hart op vakantie en weet je zeker dat je tuin in topconditie blijft.

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet