Arrangementen

Door de ruime keuze in mooie schalen van glas, keramiek en kunststof, maar ook een groot assortiment aan manden maken wij plantenstukjes voor ieders keus. Kom gezellig langs in de winkel om samen met een plantenspecialiste of alleen planten uit te zoeken zodat wij een mooi arrangement kunnen samenstellen.

Bovendien kunnen wij jou ook van advies dienen want niet iedere plant past qua verzorging bij de ander. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen met groene vingers maar soms kunnen vetplanten meer op hun plaats zijn. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes.

Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor er regelmatig een ander beeld geschept wordt.

Glazen arrangementen

Het populairst op dit moment is het eco systeem. Een grote of klein glazen vaas of terrarium gevuld met verschillende plantjes naar keuze die zichzelf in leven houden dankzij de toevoeging van actieve kool. Alle ingrediënten voor het perfecte ecosysteem zijn aanwezig op onze kamerplanten afdeling. Kom je er zelf niet helemaal uit? Vraag dan een plantenspecialist om hulp!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet