Efteling huisjes

Opzoek naar Efteling huisjes of figuren uit deze prachtige sprookjeswereld? Deze artikelen zullen zorgen voor een sprookjesachtige kerstsfeer in huis! De Efteling is een Wereld vol Wonderen die alle fantasieën tot werkelijkheid brengt. Wie kent deze sprookjes figuren nu niet?

Efteling huisjes met en zonder figuur

De Efteling huisjes dienen als de perfecte kerstversiering! Ze zijn ontzettend leuk om naar te kijken en je kunt je assortiment ieder jaar weer uitbreiden met nieuwe huisjes en figuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Holle Bolle Gijs
 • Klein Duimpje
 • Assepoester
 • Wolf uit het Sprookjesbos van de Efteling
 • Langnek
 • Efteling huisjes met de zeven geitjes

Haal nu zelf de sfeer van het Sprookjesbos in huis met de Efteling miniaturenserie!

Herkomst Efteling huisjes en figuren

De tekeningen die Anton Pieck halverwege de vorige eeuw maakte van Klein Duimpje en Roodkapje vormen de basis voor de inmiddels zo bekende Efteling figuren. De rood-met-witte paddenstoelen zijn in deze reeks een regelmatig terugkerend element, vormgegeven naar de grote paddenstoel in het Kabouterdorp. De diverse figuren uit de zeer bekende sprookjes zijn nu verkrijgbaar als gedetailleerde miniaturen van porselein en met de hand geschilderd. Voor wie dat nog niet voldoende is: een beeld van Langnek en het kasteel van Doornroosje. Met deze miniaturen creëer je een sfeervol tafereel en tover je je eigen huis om in een sprookje!

 

Producten voor Efteling huisjes

 • Holle Bolle Gijs

  De bekendste en oudste attractie van de Efteling is toch wel Holle Bolle Gijs.
  Wie is er niet mee groot geworden, "papier hier". Deze miniatuur is een musthave in de Efteling collectie.

  Afmeting van dit miniatuur is L9xB5xH9 cm

   

  13,49
 • Carrousel cq zweefmolen

  Hoe vaak heb jij al in deze zweefmolen rondjes gedraaid? En hij blijft leuk, hoort natuurlijk ook zeker thuis in het Efteling dorpje.

  De afmeting van dit miniatuur is H23,5xD18,5cm

   

  89,00
 • Toren Raponsje

  De moeder van Raponsje ziet tijdens de zwangerschap lekkere veldsla (raponsjes) bij de buren en laat haar man die stelen. De buurvrouw, een heks, ontdekt de diefstal en eist het kind op zodra het geboren is. Als het kind twaalf jaar wordt dan sluit ze het kind op in een hoge toren.
  Het meisje, dat Raponsje, heet kan alleen bezocht worden door de heks die langs haar haar omhoog klimt. Niemand anders kan bij haar komen omdat niemand weet hoe ze het haar naar beneden gaat gooien. Een prins hoort een keer wat de heks roept om het haar naar beneden te krijgen en als de heks er niet is roept hij dat ook.
  Zo kan hij Raponsje bereiken en in het geheim komt hij elke dag bij haar langs. Als de heks daar uiteindelijk achter komt dan knipt ze het haar af en verbant het meisje naar een woestenij. De heks wacht nu boven in de toren op de prins en die schrikt hier zo van dat hij uit de toren in een doornenstruik valt. Hij wordt blind en dwaalt dan door de wereld. Uiteindelijk komt hij Raponsje weer tegen en de tranen die ze laat lopen over zijn gezicht laten hem weer zien. En zoals zo vaak in sprookjes, leefde ze nog lang en gelukkig.

  Afmeting van dit miniatuur is L15xB14,5xH22,5 cm 

  36,49
 • Zwaan Kleef Aan

  Zwaan Kleef Aan, ook bekend als De Gouden Gans, is een sprookje over een jongen genaamd Domoor die een gouden vogel vindt waar mensen aan vast blijven kleven zodra ze deze aanraken. 

  Afmeting van dit miniatuur is L31xB19xH22 cm en is incl. adapter voor de beweging en de muziek

  115,00
 • Kasteel van Sneeuwwitje

  Het sprookje van Sneeuwwitje is bij iedereen wel bekend en dit kasteel (nieuw item 2018) mag dan ook zeker niet ontbreken in de Efteling in jouw woonkamer. Deze versie heeft geen verlichting.

  De afmeting van dit miniatuur is L27xB12xH21,5 cm

  59,99
 • Pagode

  Nieuwe versie: Pagode.  Wie kent de Pagode niet? Het is het uitkijkpunt van de Efteling en dus ook van jouw Eftelingdorpje. Er hebben al heel wat kinderen met open mond staan kijken naar deze attractie in al die jaren, het blijft een wonderbaarlijk schouwspel. Kom naar onze grote showroom en bewonder al het pracht en praal van de Efteling miniaturen.

  Afmetingen: 

  16x13,5x 29,5 cm (LxBxH) 

  54,99
 • Langnek

  Vroeger kon deze Langnek echt over het hele park en het sprookjesbos heen kijken, tegenwoordig heeft hij met de gigantische uitbreiding wat meer moeite. Maar in jouw Eftelingdorp krijgt hij natuurlijk een prominente plaats!

  Afmeting van dit miniatuur is L26 B18,5 H28 cm

  67,99
 • Kikkerfontein

  De Kikkerfontein is gebaseerd op De Kikkerkoning, een sprookje over een prins die betoverd is in een kikker en om terug te veranderen het hart moet winnen van een prinses. Het sprookje opende in 1952 en was daarmee één van eerste tien sprookjes naar ontwerp van Anton Pieck. Deze variant heeft geen verlichting.

  Afmeting van dit miniatuur is L15,5xB11xH8 cm

  27,49
 • Het ballonnenvrouwtje

  Nieuw dit jaar is het Ballonnenvrouwtje. Het miniatuur-beeldje mét ballonnen is een leuke aanvulling op je Efteling kerstdorp. Kom langs in onze grote showroom om alle miniaturen te bewonderen.


  De afmetingen zijn:

  10x6x14 cm (LxBxH)

  18,75
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet