Workshop Weber Barbecue

Workshop Weber Barbecue

Altijd al een barbecue workshop van Weber willen volgen? Dat kan bij GroenRijk Tilburg! Leg de lat dit jaar een stukje hoger en schotel uw vrienden en familie een écht lekkere maaltijd voor. Want wat is nou een betere manier om de zomer te vieren dan gezellig te barbecueën? Heeft u geen Weber barbecue? Dan kunt u natuurlijk altijd even rondkijken in onze showroom. Wellicht zit er een mooi model voor u tussen. Maar misschien heeft u wel een mooie Boretti of Bastard BBQ staan. Kom dan vooral langs bij onze Boretti of Bastard demo’s!

Barbecue workshops van Weber bij GroenRijk Tilburg

In ons tuincentrum vinden op verschillende data BBQ workshops plaats. U leert dan in één dag alle fijne kneepjes van het barbecueën. Wat kunt u verwachten? Tijdens onze Weber BBQ workshop:

  • Krijgt u les van een chef van de Weber Grill Academy
  • Leert u nieuwe mogelijkheden die de barbecue biedt
  • Maakt u zes heerlijke gerechten die u na de workshop lekker zelf op mag eten
  • Wordt u voorzien van drankjes naar keuze
  • Ontvangt u een Weber goodybag, een Weber schort (twv. € 19.99) en het Weber back yard hero certificaat

Aan het eind van de workshop kunt u met plezier terugkijken op een gezellige en leerzame middag of avond en staat u vol zelfvertrouwen achter de BBQ. U betaalt slechts €49,99 voor deze leuke workshop!

Gelijk actie ondernemen, en uw plek garanderen? Boek dan uw barbecue workshop direct in onze webshop bbqkopen.nl Workshop boeken

Klaar voor de zomer met een worskhop van Weber BBQ

Uw vrienden zullen versteld staan van al uw vers opgedane barbecuevaardigheden. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een houtskool, gas en elektrische barbecue? Hoe houdt u de barbecue schoon en hygiënisch en wat is de beste tactiek om uw vlees mooi bruin en mals te krijgen? Dit zijn allemaal zaken die u leert tijdens onze workshop. Onze chef laat u met plezier verschillende grill- en bakmethoden zien. U heeft deze aan het eind van de workshop helemaal onder de knie. Misschien ontdekt u ook nog een aantal handige weberaccessoires die u na afloop kunt aanschaffen in ons tuincentrum.

Demo’s van Boretti BBQ en Bastard BBQ in Tilburg

Naast Weber BBQ workshops geven we ook leuke en nuttige demo’s van Bastard BBQ en Boretti BBQ. Met een Bastard BBQ gaat u terug naar de essentie. De barbecues zijn gebaseerd op de klei-ovens van 3000 jaar geleden, maar dan natuurlijk wel wat innovatiever. De isolerende eigenschappen van een Bastard BBQ maken het mogelijk om te slow cooken, warm of koud roken en heerlijke pizza’s te bakken. Boretti BBQ biedt de keuze tussen houtskoolbarbecues, gasbarbecues en barbecues die op houtskool én gas werken. Zo kunt u zelf beslissen hoe u vandaag wilt koken. Bent u geïnteresseerd in deze merken of wilt u leren hoe u de barbecues het best kunt gebruiken? Kom dan vooral langs bij een van onze demo’s!

Boretti BBQ DemoThe Bastard BBQ Demo

Meer weten en aanmelden voor de barbecue workshops?

Wilt u een actueel overzicht van onze workshops? Bekijk dan even de activiteitenpagina van GroenRijk Tilburg of bel naar tel:0031134550860. Direct reserveren, dat kan! boek direct in onze webshop.

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg