Feestelijke Kerstavond

Feestelijke Kerstavond

Feestelijke opening kerstshow 31 oktober

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen vol met kerstinspiratie. Het festival wordt feestelijk geopend op donderdagavond 31 oktober om 18:30 uur. Komt dat zien, komt dat zien! Want we hebben een super gezellig kerstprogramma voor jullie in petto. Na de gezamenlijke aftrap bij de ingang wordt je tijdens de wandeling naar de kerstshow getrakteerd op een hapje, drankje en live entertainment. In de Proeftuin kun je komen genieten van Koor Pistache. En jawel hoor, iedereen mag meezingen. De kassa's blijven open tot maar liefst 21:00 uur! De kerstshow is vervolgens nog tot het einde van het jaar te bezoeken.

Koor Pistache 

Koor Pistache is een enthousiaste groep mensen die elke maandagavond bij elkaar komt om te zingen onder leiding van dirigent Erik van Vugt. Enthousiast en met gevoel voor humor, maar niet op de laatste plaats met kundigheid, leidt hij de repetities, zodat er bij het koor steeds kwalitatieve voortgang te zien is. De vaste begeleider is pianist Neil Pelkmans. Na meerdere jaren samen zijn de zang en het pianospel mooi op elkaar afgestemd.

Voor het feestelijke Winter Love Festival hebben ze een keuze gemaakt uit het volledige repertoire. De nummers die ze zullen zingen hebben allen te maken met de herfst en de naderende winter- en kersttijd. Een kleine selectie uit de setlist voor deze avond;

  • Vanavond - Boudewijn de Groot
  • California Dreaming -  the Mama's and Papa's
  • Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij
  • 'It's beginning to look a lot like Christmas'

Kom jij ook luisteren naar het betoverende Koor Pistache onder het genot van een hapje en een drankje? 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet