Kruien naar voordeel bij GroenRijk

Het tuinseizoen is weer van start. Voor veel mensen is dit hét moment om nieuwe spullen voor hun tuin of balkon in te slaan. Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg starten daarom binnenkort de Kruiwagendagen, waar je alvast veel kan aanschaffen voor lage prijzen. Dit jaar staan alle actieartikelen bij onze bloemenkraam vóór de winkel op het parkeerterrein. Deze kun je dus eenvoudig ophalen zonder afspraak of bestelling. Betaling kan op alle gebruikelijke manieren.

Bij GroenRijk begint de lente altijd vroeg, want vanaf woensdag 10 maart a.s. is het weer zover: de start van de GroenRijk Kruiwagendagen. Dat is belangrijk, want je kan de tuin beter op orde hebben, zodat je gelijk van de tuin kan genieten wanneer het echt warm wordt.

Wat dacht je van 4 zakken potgrond van 20 liter voor maar € 5,- of Pokon hydrokorrels zak 10 liter van € 6,99 voor maar € 4,99. De 1+1 gratis aanbieding op de groot- of kleinbloemige violen mag je niet missen! Nu 2 trays voor maar € 3,99.
 

    


Als je genoeg potgrond in huis hebt en vroegbloeiende tuinplanten hebt aangeschaft ben je al heel goed op weg. Daarnaast is het aan te raden om je tuingereedschap langs te gaan om te kijken wat er aan vervanging of onderhoud nodig is.

GroenRijk handschoenen maat 8 of 11 per paar € 1,99 3 paar voor slechts € 5,98.
Een GroenRijk bezem (30cm breedte) € 4,25.
GroenRijk stoffer en blik € 4,99
Groene aanslag reiniger fles 1 liter € 2,99


 

Deze en nog veel meer acties kun je kopen tijdens de kruiwagendagen. Het is zeker de moeite waard om van 10 maart t/m dinsdag 17 maart een bezoek te brengen aan GroenRijk Tilburg want zoveel tuinvoordeel mag je niet missen. Alle folderacties zijn op het parkeerterrein vóór de winkel te vinden. Hiervoor heb je geen afspraak of bestelling nodig. Vragen over de kruiwagendagen? Bel dan naar 013-4550860 en wij helpen je graag

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet