KRUIEN NAAR VOORDEEL BIJ GROENRIJK

Het tuinseizoen is weer van start. Voor veel mensen is dit hét moment om nieuwe spullen voor hun tuin of balkon in te slaan. Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg start daarom binnenkort de Kruiwagendagen, waar je alvast veel kan aanschaffen voor lage prijzen.

 

Bij GroenRijk begint de lente altijd vroeg, want vanaf woensdag 13 maart a.s. is het weer zover: de start van de GroenRijk Kruiwagendagen. Dat is belangrijk, want je kan de tuin beter op orde hebben, zodat je gelijk van de tuin kan genieten wanneer het echt warm wordt.

Als je genoeg potgrond in huis hebt en vroegbloeiende tuinplanten hebt aangeschaft ben je al heel goed op weg. Daarnaast is het aan te raden om je tuingereedschap langs te gaan om te kijken wat er aan vervanging of onderhoud nodig is.

 

Het is zeker de moeite waard om van woensdag 13 maart t/m dinsdag 26 maart een bezoek te brengen aan GroenRijk Tilburg want zoveel tuinvoordeel mag je niet missen. De vestiging is voorzien van genoeg parkeerplaatsen en een horecagelegenheid waar je rustig een kopje koffie kan drinken.

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg