Winter Love Festival

Winter Love Festival

Winter♥Festival

Beleef de winter met GroenRijk Tilburg!

Lifestyle inspiratie – Lekker eten & drinken – Creatieve workshops – Feel Good Entertainment

 

GroenRijk Tilburg trakteert op gratis Winter Love Festival

Beleef de winter bij GroenRijk Tilburg

Zet 4, 6 en 7 november maar vast in je agenda, want dan trap je het winterseizoen af tijdens het gratis festivalweekend bij GroenRijk Tilburg! En neem gerust je kinderen, neefjes, nichtjes, buurtjes en hun vriendjes mee. Want terwijl de kids zich vermaken bij een van de vele workshops, de verhalenverteller of in de knutselhoek, waan jij jezelf elke keer in een nieuwe wereld. Van het parkeerterrein tot de uitgang val je van de ene in de andere verrassing. Laat de winter maar komen!

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen feest. Het tuincentrum wordt weer omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met verschillende sfeervolle festivalareas. Je valt van de ene in de andere verrassing met live muziek, trend demonstraties, toffe groene workshops, sprookjesachtig theater en ateliers. Op donderdag 4 november openen we de kerstshow met een feestelijk avondprogramma. Na het openingsweekend inspireert GroenRijk je nog tot 31 december met de laatste lifestyle trends voor binnen en buiten en natuurlijk ontbreken de laatste kersttrends niet.

Feestelijke opening Winter Love Festival 4 november

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen vol met kerstinspiratie. Het festival wordt feestelijk geopend op donderdagavond 4 november om 18:30 uur. Komt dat zien, komt dat zien! Want we hebben een super gezellig kerstprogramma voor jullie in petto. Na de gezamenlijke aftrap bij de ingang wordt je tijdens de wandeling naar de kerstshow getrakteerd op een hapje, drankje en live entertainment. In de Proeftuin kun je komen genieten van live optredens. En jawel hoor, iedereen mag meezingen. De kassa's blijven open tot maar liefst 21:00 uur! De kerstshow is vervolgens nog tot het einde van het jaar te bezoeken.

Programma 6 en 7 november

Jouw festivalreis begint al op de parkeerplaats van GroenRijk! Hier kun je verse marshmallows roosteren bij een gezellig vuurtje. Bij de ingang word je hartelijk welkom geheten bij het festival infopunt, daar krijg je alles te horen over het programma. Wandel daarna verder naar ons festival atelier en schuif aan bij een van de vele creatieve workshops (knutsel bijvoorbeeld een eigen kerstboom!), laat je betoveren door onze sprookjesachtige theaterspot, geniet van toffe optredens, laat je smakelijk verrassen door de chefs van de Proeftuin en doe inspiratie op tijdens de groene workshops op het trendstage. Bovendien zijn er op zaterdag en zondag tussen 11:00 en 16:00 Weber Advies Dagen van gecertificeerde Grillmasters. Check ons programma voor een overzicht van alle (kinder)activiteiten!
 

Gratis workshops (aanmelden niet nodig!)

In het Do-it-yourself atelier maak je onder begeleiding van professionele workshopleiders de mooiste kerstboom (6 en 7 november) of decoreer je eigen koksmuts! Leuk om in je eigen huis neer te zetten, maar ook allerschattigst om cadeau te geven natuurlijk! Natuurlijk mogen de ouders ook mee knutselen! Op zaterdagochtend is er tussen 10.00 en 12.00 een gratis workshop verse popcorn maken in de proeftuin. Aanmelden is niet nodig.

Festival Foodcorner

Natuurlijk hebben we ook aan de inwendige mens gedacht. In de Festival Foodcorner serveren we diverse festival specials. Bij onze foodtruck koop je warme poffertjes voor slechts €1! En voor de kinderen is er gratis warme chocomel. Zin in een bakje koffie tussen het shoppen door? Dat kan op ons sfeervolle terras. Je kunt er ook terecht voor ontbijt, lunch, borrel of een take away festivalsnack. Voor klantenkaarthouders hebben wij een speciale aanbieding: koffie met appelgebak voor slechts €2,50! Check onze website voor een overzicht van de Proeftuin aanbiedingen.

Kerstinspiratie

GroenRijk Tilburg goes Xmas! Kerstshow bezoeken? Ook zo gek op alles wat met kerst te maken heeft? Kom dan naar onze kerstshow in het “Christmas Experience Centre”. Natuurlijk zet je in de kerstperiode een mooie kerstboom vol met lampjes en kerstballen op. Maar er zijn nog zoveel meer sfeervolle opties. Kom naar de kerstshow van GroenRijk Tilburg om de nieuwste trends te spotten. 

En vergeet niet aan ons prijzenrad op de trendafdeling te draaien, want wie weet win jij wel een hele leuke kerstprijs.

Nieuw! Trendstage

Breng een bezoekje aan het Winter Love trendstage. Een aanrader voor de liefhebbers van green lifestyle en interieur. Met een supertof programma bestaande uit groene workshops als een droogbloemring maken (vooraf reserveren). En wil je weten welke planten op dit moment helemaal hip en happening zijn? Vraag onze medewerkers om trendadvies.

 

Artiesten

Voice2it
 

Malu

Mijn naam is Malu Grochla. Ik zit in mijn laatste jaar docent muziek aan het conservatorium in Tilburg. Ik zing het liefste melancholische vertellende muziek, maar vind het ook erg leuk om uptempo nummers te zingen! Ik kijk er naar uit om tijdens het Winter Love Festival samen met Lisanne van der Heijden de muziek te verzorgen. Kom vooral gezellig luisteren en meezingen als je durft!

Malu staat op verschillende plekken op te treden tijdens het Winter Love Festival. Wil je haar optredens niet missen? Check dan het programma voor de juiste tijden!

 

 

 Thijn de Brouwer

Thijn de Brouwer uit Moergestel en Amerikaanse countrymuziek, deze combinatie zit als gegoten. De liefde voor zijn gitaar spat ervan af, ook zingt hij een hele aardige noot.

 "Het leukste nummer om te zingen is Folsom Prison Blues, geschreven door één van mijn favorieten zangers Johnny Cash. Maar ik vind blues, rock ’n roll of disco ook geweldig om te spelen, zolang ik de mensen maar vermaak.”

Thijn zal op verschillende momenten tijdens het Winter Love Festival optreden, mis het niet! 

 

 

 

Programmering 

 

Update corona maatregelen 05-11

Voor zowel uw veiligheid, maar ook die van onze andere klanten en medewerkers, verzoeken wij u om een mondkapje te dragen. Samen staan we namelijk sterk tegen het Coronavirus. Als u geen mondkapje heeft, dan hebben wij uiteraard een mondkapje voor u."Voor zowel uw veiligheid, maar ook die van onze andere klanten en medewerkers, verzoeken wij u om een mondkapje te dragen. Samen staan we namelijk sterk tegen het Coronavirus. Als u geen mondkapje heeft, dan hebben wij uiteraard een mondkapje voor u.

Dit was het Winter Love Festival 2019

Wat was het Winter Love Festival openingsweekend 2019 gezellig! Wil jij terugblikken op de eerdere editie van het Winter Love Festival? Zie hieronder de aftermovie, ben jij er dit jaar ook (weer) bij? De kerstshow is nu officieel geopend en we blijven jullie natuurlijk nog tot en met het einde van het jaar inspireren met de gezelligste kerstartikelen en een kooroptreden op elke zondagmiddag! Zie de activiteitenpagina voor het schema.

Aftermovie Winter Love Festival Kerstavond 2019

 


 

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet