Winkelen op afspraak

We mogen je weer ontvangen! Het is mogelijk om bij GroenRijk Tilburg te winkelen op afspraak. De afspraken kunnen per 20 minuten ingepland worden, maar iedereen krijgt bij ons de tijd om rustig te winkelen. Je kunt ook twee tijdsloten achter elkaar reserveren. Wij vragen op voorhand voor welke afdeling je komt winkelen, zodat we het winkelbezoek zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Tevens vragen we om zoveel mogelijk alleen te komen winkelen of samen met een partner. Wil je met iemand uit een ander huishouden komen winkelen? Reserveer dan 2 tijdsloten. We volgen natuurlijk nog steeds alle veiligheidsregels zoals wij deze al beschrijven op onze Corona maatregelen pagina.

 

Buiten winkelen: winkelen op afspraak hoeft niet voor ons volledige assortiment

Let op: Je hebt geen afspraak nodig voor de volgende artikelen: snijbloemen, cadeaubonnen en de tuinplantenafdeling (buitenafdeling).

De snijbloemen en cadeaubonnen zijn af te halen op onze parkeerplaats voor de winkel tijdens onze openingstijden zonder afspraak of bestelling. Daarnaast hebben we een grote buitengroen afdeling met tuinplanten in de open lucht. Hiervoor is ook geen afspraak nodig (let wel: dat vol = vol, mensen met een afspraak krijgen voorrang. Het kan zijn dat je eventjes moet wachten).  Wil je toch graag uitgebreider winkelen? Maak dan eenvoudig een afspraak in onze planner of via 0134550860.

Openingstijden voor winkelen op afspraak

Wij zijn 7 dagen in de week geopend! Gedurende de standaard openingstijden kun je een afspraak plannen voor het winkelen op afspraak. Bekijk de openingstijden op onze contact pagina. Wij zijn blij dat we jullie weer mogen verwelkomen in ons tuincentrum!

Hulp nodig bij het maken van een afspraak?

Bij vragen over het winkelen op afspraak of hulp bij het maken van de afspraak kun je bellen naar onze klantenservice via: 013-4550860.

Afspraak annuleren of verzetten?

Vanzelfsprekend vragen we je om je afspraak te verzetten als je klachten hebt of in contact bent geweest met iemand met Corona klachten. Bel dan 013-4550860 om je afspraak te verzetten of af te melden.

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg