Weber Dealer Of The Year 2018

Weber Dealer Of The Year 2018

GROENRIJK TILBURG UITGEROEPEN TOT ‘WEBER DEALER OF THE YEAR 2018’
Het tuincentrum is beoordeeld met een tien.

Tuincentrum Groenrijk Tilburg is dit jaar uitgeroepen tot Weber© Dealer of the Year 2018. Tijdens de Spoga + gafa beurs in Keulen in september kreeg Groenrijk Tilburg de prijs uitgereikt van Toin van Hulten namens Weber.

Groenrijk Tilburg is beoordeeld met prachtige beoordelingen. Zo blonk Groenrijk Tilburg uit op diverse onderdelen, zoals advies en vriendelijkheid. De jury vindt Groenrijk Tilburg bijvoorbeeld ‘zeer pro-actief’, ‘geeft zeer deskundig advies’ en ‘is zeer vriendelijk’. Groenrijk Tilburg adviseert niet alleen het soort barbecue, maar noemt bijvoorbeeld ook relevante acties voor de consument, zoals de gratis iGrill bij aankoop van een Genesis© II. De Weber Grill Academy komt ook aan bod tijdens het advies van de verkoper.

Aangezien ook de consument mag weten wie de beste Weber dealer van 2018 is, zal dit opvallend worden gecommuniceerd in het tuincentrum en krijgt Groenrijk Tilburg bovendien een vaste banner positie gedurende de rest van het jaar in de Dealer Locator op de website van Weber.

Naast de verwerving van deze bijzondere status en communicatiemateriaal ontvangt Weber® Premium World dealer Groenrijk te Tilburg óók een exclusieve VIP trip naar Chicago. Tijdens deze reis zal uiteraard de Weber fabriek bezocht worden, zullen de winnaars worden uitgenodigd voor een typische Amerikaanse sportwedstrijd en zal er in een echt Weber® Grill Restaurant gedineerd worden.

De selectie van de winnaar heeft plaatsgevonden na een uitgebreid onderzoek waarbij een zogenaamde “Mystery Shopper“ alle Weber® Premium, Weber®Premium Plus en Weber® World dealers heeft bezocht. Hierbij kwamen vooral de kwaliteit van de adviezen, de klantvriendelijkheid, de wijze waarop de Weber producten worden gepresenteerd en de goede serviceverlening uitgebreid aan bod.

Over Weber

Weber-Stephen is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens, bijbehorende accessoires, award winning kookboeken en mobiele applicaties. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 George Stephen de eerste kogelbarbecue met deksel heeft uitgevonden. Meer dan 60 jaar later, worden de producten wereldwijd verkocht. Als één van ’s werelds meest toonaangevende leveranciers met het meest uitgebreide assortiment producten en diensten in de industrie, staat Weber synoniem aan barbecue-innovatie, perfecte barbecueproducten en de ultieme barbecue-ervaring. Met kantoren in meer dan 40 landen op alle continenten, blijven we de Weber barbecuecultuur over de hele wereld promoten. 

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet