Water geven tijdens vakanties

In de zomermaanden gaan veel mensen op vakantie. Lekker even er tussenuit, of het nu een weekendje weg of een hele maand is.  Blijf je lekker thuis dan geef je de planten natuurlijk zelf water. Ga je op vakantie? Vergeet dan je planten niet! Zeker in de warmste periode van het jaar is het belangrijk dat ze regelmatig water krijgen. De beste oplossing is iemand vinden die de plante water kan geven wanneer jij van huis bent. Lukt dat niet dan zijn er verschillende handige oplossingen. Zo zijn er speciale uitvindingen die helpen met water geven. Voor één plant, meerdere planten, kleine planten én grote planten. 
 

AQUA CARE

Het gemakkelijkste en meest gebruiksvriendelijke watergeefsysteem voor je plant ooit: de aqua care van elho! Houd jij van planten, maar vergeet je ze regelmatig water te geven? Dit unieke watergeefsysteem zorgt ervoor dat de kamerplant altijd de juiste hoeveelheid water krijgt. Gemakkelijk en snel: vul de bol met water en prik deze onder een kleine hoek in de potgrond van de plant tot onder de wortels, vervolgens geeft de aqua care het water af zodra de plant hier behoefte aan heeft. Voor extra gebruiksgemak is de aqua care gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft deze een brede tuit zodat deze niet verstopt kan raken met potgrond: ideaal! Ook handig als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent.

Grootte: ⌀ 8,8 x H 29,2 cm

Volume: 0,5 l

Kleur: Groen of transparant

Verpakt per 2

  

 

 

Aqua for weeks

De Aqua®waterpot is niet zomaar een waterpot in een nieuw jasje. Het is een totaal nieuw en doordacht watersysteem met gebruiksgemak en lage kosten als uitgangspunt. Veel consumenten vinden het verzorgen van planten lastig. Even op vakantie, maar wie zorgt er voor de planten? En hoeveel water heeft de plant nu eigenlijk nodig? Vragen en problemen die de aankoop van planten niet stimuleren.

AquaForWeeks maakt aan dit probleem een einde. De Aqua®waterpot heeft een watervoorraad van 700 ml. Met een speciaal lont wordt het water uit het reservoir naar de plant gebracht. Met de Aqua®waterpot krijgen planten nooit te veel en nooit te weinig water. Zo blijven de planten in optimale conditie. Afhankelijk van het type plant is er een waterreserve van 2 tot 6 weken beschikbaar. De Aqua waterpot heeft ook mooie bijpassende blompotten, zo valt de waterpot helemaal niet op in je interieur.
 

 

 

Waterstones

Voor de kleinere planten zijn er de Waterstones. Deze handige terracotta stenen in leuke vormen en kleuren vul je eenvoudig met water en sluit je af met de bijbehorende kurk. De steen geeft geleidelijk water aan je kamerplant door het materiaal heen. Het enige dat je hoeft te doen is de watersteen vullen met water en daarna druk je hem rustig in de aarde bij de wortels van de plant. De wortels hebben zo altijd vocht genoeg. Eenvoudiger kan het niet. Dankzij de mooie natuurlijke kleuren vallen de watergeefstenen ook niet op in je plantenbakken. 

 

 

 

Met deze oplossingen kun je je planten met een gerust hart een tijdje alleen thuis laten! Interesse in een van deze zelfwateringssystemen? Kom langs in de winkel en onze kamerplant specialistes helpen je graag verder!

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet