Tuinmeubels

Tuinmeubelen zijn een aanwinst voor iedere tuin of balkon. Heerlijk om een plekje te creëren om samen van te kunnen genieten. De tuin of het balkon wordt steeds meer een verlengstuk van de woonkamer en door goed gebruik te maken van de ruimte met de juiste tuinmeubelen krijg je er een grote leefomgeving bij! GroenRijk Tilburg heeft een ruime collectie Tuinmeubels klaar staan in de showroom. De tuinmeubels staan in de zomerperiode uitgestald op 1800 M2. Daarnaast kun je de tuinmeubels en andere gerelateerde producten ook bekijken op onze webwinkel.

Bezoek onze webshoptuinmeubels.nl onderdeel van GroenRijk Tilburg   

 

Soorten tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Nog niet zo lang geleden zat bijna iedereen op de wel bekende plastic tuinstoelen en aan de bijbehorende wankelende plastic tuintafels. Later werden dit houten tuinmeubels en vervolgens loungesets van onder andere Wicker. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten tuinsets te koop in verschillende materialen en in allerlei maten. Van twee comfortabele ligbedden naar loungesets tot tien personen het is allemaal verkrijgbaar. Wij bieden een ruime keuze in Noach Outdoor loungesets, maar ook hardhout én de combinatie aluminium met hardhout. Het beste is om eens te komen kijken en proefzitten bij ons in het tuincentrum. Je kunt ook alvast online inspiratie opdoen in onze webshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuwe barbecue bij je nieuwe tuinset? Maak er een mooie zomer van en ga heerlijk genieten in jouw nieuwe loungeset en geniet 's avonds van een heerlijke barbecue met familie en vrienden. 

3 Tips bij de keuze van jouw nieuwe tuinmeubels

Net als bij de aankoop van een nieuw interieur, zijn tuinmeubels voor de inrichting van jouw tuin, balkon of onder je overkapping steeds belangrijker. Het verlengde van de woning moet natuurlijk comfortabel zijn en je wilt er natuurlijk jaren mee doen. Wij hebben wat tips voor je op een rij gezet waarop je kunt letten bij het maken van jouw keuze:

  1. De prijs - kwaliteit verhouding
    Met een goedkope tuinset zit je zeker niet altijd goed, er moet op meer zaken gelet worden dan alleen de prijs. Is het materiaal van het tuinmeubel weerbestendig? Zit je er comfortabel op? Dit klinkt misschien logisch, maar het is belangrijk om verder te kijken. Wil je een mooie tuinset die lang meegaat, dan moet je op meer zaken letten dan alleen de prijs.
  2. Onderhoud van uw tuinmeubels
    Materialen als rotan, riet en hout worden gezien als duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het is alleen wel zo dat er een goede coating op moet zitten, dat is echt een voorwaarde op deze stelling. Daarnaast moet er aan onderhoud de juiste aandacht worden gegeven. Bij een houten tuinset moet er regelmatig een nieuwe schuur en lakbeurt gegeven worden, om het tuinmeubel in goede staat te houden. Een materiaal als staal gaat roesten als er geen goede coating op zit. Een Wicker tuinmeubel van kwaliteit is ten opzichte van de andere materialen het meest onderhoudsvriendelijk.
  3. Probeer het tuinmeubel uit
    Heb je ooit een bank of stoel gekocht zonder deze eerst te testen?  Iedereen heeft een andere voorkeur aangaande de zitting en houding, dus probeer een tuinmeubel zeker even uit. Voor lange mensen is bijvoorbeeld een diepe zitting prettig, terwijl dat voor een korter iemand juist niet prettig is om maar een voorbeeld te noemen.

Tuinmeubelen Kopen in de omgeving van Tilburg? | Kom naar GroenRijk Tilburg! | GroenRijkTilburg.nl

Onze merken tuinmeubels 

Op Tuinmeubels.nl & bij GroenRijk Tilburg bieden wij tuinmeubelen, maar ook barbecues en tuinhaarden aan van bekende merken zoals:

De tuinmeubelen van Tilburg zijn van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Zowel in onze webshop als in het tuincentrum. Op zoek naar tuinmeubelen in Tilburg? Breng dan een bezoek aan GroenRijk Tilburg en kom inspiratie op doen voor de tuin. Naast tuinmeubels hebben wij namelijk ook een buitenafdeling met perkplanten, barbecues of tuingereedschap en zelfs een dierenwinkel. Kom dus langs en maak er een leuk dagje uit van. 

Categorieën tuinmeubels in onze webshop

Klik op de onderstaande categorie als je de webwinkel wilt bezoeken.

  Lounge Sets          Dining Sets          Ligbedden          Tuintafels          Barbecues 
                            

Bezoek ons tuincentrum voor de tuinmeubelen showroom

Met onderstaande Google maps kaart navigeer je zo naar ons tuincentrum! Bekijk de openingstijden op onze contactpagina. Wij zijn 7 dagen per week geopend!

Plan je bezoek

 


 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet