Overkappingen

Overkappingen zijn ideaal voor als je op een warme zomerdag lekker in de tuin wilt zitten, maar geen last wilt hebben van de felle zon. De zonwerende functie van terrasoverkappingen zorgt ervoor dat je altijd een koel plekje hebt in jouw tuin. Ook als het even wat minder goed weer is, blijf je warm en droog onder jouw overkapping zitten. De overkappingen in Tilburg zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, waardoor je jouw keuze gemakkelijk afstemt op jouw tuin of terras of zelfs (perk)planten.

Overkappingen Tilburg Bekijk onze webshop 

Wat is een tuinoverkapping?

Een tuinoverkapping of een terrasoverkapping beschermt je niet alleen tegen weersinvloeden, maar helpt ook nog eens om een gezellig plekje te creëren. Het is eigenlijk een soort verlenging van de woonkamer. Een overkapping kan aan het huis vastzitten en wordt dan ook wel een veranda genoemd. Het is echter ook mogelijk om een overkapping te bestellen die losstaat van jouw huis. Een pergola is een veelal houten constructie die is voorzien van dwarsbalken. Ook deze overkapping is vrijstaand en past perfect naar de gewenste plek voor je planten inclusief bloempot.

Overkapping in TilburgWelk materiaal kies ik voor mijn overkapping?

Er bestaan niet alleen verschillende soorten overkappingen, maar ook diverse materialen waaruit je de keuze hebt:

De aluminium overkappingen van Maranza bieden een kant-en-klare oplossing voor iedere tuin. Het duurzame aluminium gaat jarenlang mee en is bestand tegen regen en wind. Maak een gezellige eethoek in je tuin met een glazen dak waar je met de hele familie onder kunt zitten. Het is ook mogelijk om glazen schuifwanden in jouw overkapping te plaatsen, zodat je altijd vrij zicht hebt op je tuin en optimaal van de zon geniet.

Houten veranda of overkapping

Een houten veranda is ook een vaak gemaakte keuze. Dankzij de warme en natuurlijke uitstraling van hout creëer je een gemoedelijke plek waar je na een lange dag werken helemaal bijkomt. In de webshop van GroenRijk Tilburg, verkopen wij zowel overkappingen als veranda's. Bij ons vind je diverse veranda's in verschillende stijlen en uitvoeringen. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar:

Wist je dat het ook mogelijk is om een houten overkapping met een glazen dak te combineren? Zo krijg je voldoende licht binnen zonder dat jouw tuinoverkapping haar authentieke uitstraling verliest. Ben je erg gehecht aan een zonnescherm, maar spreekt het idee van een overkapping je ook wel aan? Een aluminium tuinoverkapping met vouwdak behoort ook tot de mogelijkheden! Het voordeel van deze oplossing is dat je jouw dak geheel en al af kunt stellen op het weer: op een zonnige dag schuif je het scherm opzij, terwijl je op een winderige dag het dak gesloten houdt.

Overkappingen bij GroenRijk Tilburg | Kom langs of bestel online! | GroenrijkTilburg.nl

Terrasoverkapping zelf plaatsen of laten monteren

Tuincentrum GroenRijk levert overkappingen gewoon aan huis. Je kunt ervoor kiezen jouw terrasoverkapping vervolgens zelf te monteren of door onze ervaren vakmensen te laten plaatsen. Natuurlijk voorzien we je altijd van een uitgebreide handleiding, waardoor je precies weet wat je moet doen. Neem ook gerust contact met ons op als je twijfelt over de juiste overkapping voor jouw tuin. Wij geven je graag advies!

GroenRijk Tilburg levert overkappingen van onder andere Hillhout, Woodvision, Trendhout en Garden Dreams.

Bestel hier jouw overkapping 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet