Tijd voor een nieuw gazon dat groener is dan die van de buren?

Tijd voor een nieuw gazon dat groener is dan die van de buren?

Hoewel het spreekwoord anders luidt, kan jouw gazon zéker groener zijn dan dat van de buren. Wij hebben namelijk ook in deze tijd mooie graszoden waarmee je een mooi nieuw gazon kunt aanleggen. Een mooie klus om in deze tijd te kunnen doen én daarnaast is het natuurlijk extra fijn om nu van een mooi gazon te kunnen genieten nu we veel meer tijd thuis (en in de tuin) doorbrengen. Voor nieuwe graszoden kun je in ons tuincentrum terecht, of we bezorgen ze bij je thuis!

Graszoden kopen in Tilburg

Nieuwe graszoden zorgen voor een mooie egaal nieuw gazon, waar je al helemaal in deze tijd veel plezier van zult beleven. Ons tuincentrum is nog steeds geopend en wij volgen de maatregelen van het RIVM nauwkeurig op. Je bent daarom nog steeds van harte welkom in ons tuincentrum, waar voldoende ruimte is om afstand van elkaar te houden. We bieden ook de mogelijkheid om de graszoden te bestellen, zodat we deze klaar zetten en je ze contactloos af kunt komen halen. Thuisbezorging is ook mogelijk, zodat je meteen aan de slag kunt!

Graszoden thuis laten bezorgen in de regio Tilburg

Het is een geschikte tijd om de tuin onder handen te nemen. Wij bieden de mogelijkheid aan om de graszoden contactloos bij ons af te halen, maar je kunt jouw bestelling ook thuis laten bezorgen. Dan kun je meteen aan de slag! De verzendkosten van onze graszoden bedragen €20,- en wij bezorgen door het hele land. Let hierbij wel op: wij lossen de graszoden naast de wagen. Wij lopen niet met de graszoden tot de voordeur, de tuin of het huis. Je kunt bij ons online graszoden bestellen of telefonisch bestellen door te bellen naar 013-4550860.  Uiteraard vind je ook het nodige gazononderhoud en bemesting bij ons, zodat je meteen een goede start kunt maken met het onderhoud van het nieuwe gazon!

Graszoden kopen en thuis bezorgd bij GroenRijk tilburg

Zelf een nieuw gazon aanleggen

Wanneer je een nieuw gazon aanlegt, is het belangrijk om eerst de bodem voor te bereiden door er compost doorheen te harken. Dit is een goede voorbereiding voor het leggen van de graszoden. Wanneer de grond klaar is, kun je de zoden uitrollen. Zorg ervoor dat je dit zo dicht mogelijk tegen elkaar aan legt. Stamp de zoden daarna goed aan, of gebruik hier eventueel een roller voor. Hiermee zorg je ervoor dat de zoden goed contact krijgen met de aarde. De randjes kun je netjes afsteken met een kantafsteker. De eerstvolgende 2 weken is sproeien het belangrijkste. Iedere dag goed sproeien helpt het gazon om vast te groeien. Daarnaast heeft het gazon bemesting nodig binnen de eerste 4 weken na het aanleggen.  

Graszoden laten bezorgen of afhalen bij GroenRijk Tilburg

Uiteraard adviseren we je graag over de juiste graszoden en de benodigde hoeveelheid. Neem gerust contact met ons op voor advies en vragen over het leggen van graszoden. Ook kun je telefonisch jouw bestelling doorgeven, dan zorgen wij ervoor dat deze klaar staat óf bezorgen we deze bij jou thuis. Wij bieden tijdelijk bezorging aan op bestellingen in Midden-Brabant, zodat je thuis meteen aan de slag kunt en jouw tuin een extra fijne plek wordt om deze vreemde tijden in door te brengen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Vakantie tuintips

De zomervakantie is voor velen een tijd van ontspanning, maar als je een tuin hebt, kan het vertrek ook wat zorgen met zich meebrengen. Hoe houd je je planten gezond terwijl je weg bent? Hoe zorg je ervoor dat je gazon niet uitdroogt? Geen zorgen! Met deze handige tuintips kun je met een gerust hart op vakantie en weet je zeker dat je tuin in topconditie blijft.

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet