Tijd voor een nieuw gazon dat groener is dan die van de buren?

Tijd voor een nieuw gazon dat groener is dan die van de buren?

Hoewel het spreekwoord anders luidt, kan jouw gazon zéker groener zijn dan dat van de buren. Wij hebben namelijk ook in deze tijd mooie graszoden waarmee je een mooi nieuw gazon kunt aanleggen. Een mooie klus om in deze tijd te kunnen doen én daarnaast is het natuurlijk extra fijn om nu van een mooi gazon te kunnen genieten nu we veel meer tijd thuis (en in de tuin) doorbrengen. Voor nieuwe graszoden kun je in ons tuincentrum terecht, of we bezorgen ze bij je thuis!

Graszoden kopen in Tilburg

Nieuwe graszoden zorgen voor een mooie egaal nieuw gazon, waar je al helemaal in deze tijd veel plezier van zult beleven. Ons tuincentrum is nog steeds geopend en wij volgen de maatregelen van het RIVM nauwkeurig op. Je bent daarom nog steeds van harte welkom in ons tuincentrum, waar voldoende ruimte is om afstand van elkaar te houden. We bieden ook de mogelijkheid om de graszoden te bestellen, zodat we deze klaar zetten en je ze contactloos af kunt komen halen. Thuisbezorging is ook mogelijk, zodat je meteen aan de slag kunt!

Graszoden thuis laten bezorgen in de regio Tilburg

Het is een geschikte tijd om de tuin onder handen te nemen. Wij bieden de mogelijkheid aan om de graszoden contactloos bij ons af te halen, maar je kunt jouw bestelling ook thuis laten bezorgen. Dan kun je meteen aan de slag! De verzendkosten van onze graszoden bedragen €20,- en wij bezorgen door het hele land. Let hierbij wel op: wij lossen de graszoden naast de wagen. Wij lopen niet met de graszoden tot de voordeur, de tuin of het huis. Je kunt bij ons online graszoden bestellen of telefonisch bestellen door te bellen naar 013-4550860.  Uiteraard vind je ook het nodige gazononderhoud en bemesting bij ons, zodat je meteen een goede start kunt maken met het onderhoud van het nieuwe gazon!

Graszoden kopen en thuis bezorgd bij GroenRijk tilburg

Zelf een nieuw gazon aanleggen

Wanneer je een nieuw gazon aanlegt, is het belangrijk om eerst de bodem voor te bereiden door er compost doorheen te harken. Dit is een goede voorbereiding voor het leggen van de graszoden. Wanneer de grond klaar is, kun je de zoden uitrollen. Zorg ervoor dat je dit zo dicht mogelijk tegen elkaar aan legt. Stamp de zoden daarna goed aan, of gebruik hier eventueel een roller voor. Hiermee zorg je ervoor dat de zoden goed contact krijgen met de aarde. De randjes kun je netjes afsteken met een kantafsteker. De eerstvolgende 2 weken is sproeien het belangrijkste. Iedere dag goed sproeien helpt het gazon om vast te groeien. Daarnaast heeft het gazon bemesting nodig binnen de eerste 4 weken na het aanleggen.  

Graszoden laten bezorgen of afhalen bij GroenRijk Tilburg

Uiteraard adviseren we je graag over de juiste graszoden en de benodigde hoeveelheid. Neem gerust contact met ons op voor advies en vragen over het leggen van graszoden. Ook kun je telefonisch jouw bestelling doorgeven, dan zorgen wij ervoor dat deze klaar staat óf bezorgen we deze bij jou thuis. Wij bieden tijdelijk bezorging aan op bestellingen in Midden-Brabant, zodat je thuis meteen aan de slag kunt en jouw tuin een extra fijne plek wordt om deze vreemde tijden in door te brengen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...
Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet