Groenrijk Tilburg winnaar MVO award 2018

Groenrijk Tilburg winnaar MVO award 2018

GroenRijk Tilburg wint award 2018 beste werkgever MVO personeelsbeleid

Wim en Marjolein van de Noort hebben met hun bedrijf GroenRijk Tilburg het mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen) als stevig onderdeel in de bedrijfscultuur gepositioneerd.

Het mvo is onlosmakelijk verbonden met alles wat er in het bedrijf plaatsvindt. Er is een sterke visie ten aanzien van klantgerichtheid en dienstbaarheid en dit wordt ook uitgedragen in het team van zo'n 70 personeelsleden. Er wordt heel veel aandacht geschonken aan werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor is er in het team een sfeer gekweekt waar het adagium "behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden" op een fantastische manier tot uiting komt.

De ervaring is dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt beter gemotiveerd zijn met een grote loyaliteit aan het bedrijf. Het team accepteert die werknemers, er zijn geen rangordes en door de teamkracht ontstaat er een natuurlijke sturing vanuit de leiding naar medewerkers waardoor je kunt spreken van sociale innovatie. Door deze aanpak en een groot hart voor de mens in het bedrijf verdienen Wim en Marjolein van de Noort de Daarnah Award 2018.

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet