Tuinonderhoud

Opzoek naar een hovenier voor tuinonderhoud? Dan bent u bij onze GroenRijk hoveniers aan het juiste adres.

Soorten tuinonderhoudTuinonderhoud GroenRijk hoveniers

Onze GroenRijk hoveniers bieden u zeer uitgebreide diensten op het gebied van tuinonderhoud. In het geval de huidige tuin niet naar wens is, dan is het zonde uw geld te besteden aan het tuinonderhoud. U kunt ook bij onze tuinman terecht voor tuinontwerp en tuinaanleg. Onze tuinmannen kunnen een tuin realiseren die volledig aan uw wensen voldoet, zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Uiteraard kunnen we van te voren een schets maken van uw nieuwe tuin. Na het aanleggen van uw tuin kunt u natuurlijk gebruik maken van onze dienst tuinonderhoud.

Van een uitgebreide winterbeurt tot het afturven van de tuin of alleen het mos uit het gazon halen. Alles is mogelijk! De vakkundige hoveniers van GroenRijk zorgen er voor dat het werk tot in de puntjes geregeld wordt en dat u tijd over heeft voor andere zaken.

Tuinonderhoud op uurbasis of op vaste momenten in het jaar

Het is mogelijk om op uurbasis tuinonderhoud te reserveren, maar dit kan ook op vaste basis. Zodoende kunnen we er voor zorgen dat uw tuin in alle seizoenen van het jaar keurig onderhouden is. Ook voor buitenterreinen van bedrijven kunnen onze hoveniers van dienst zijn. 

Tarieven tuinonderhoud Tilburg en omgeving

Het uurtarief wat voor hoveniersopdrachten berekend wordt, bedraagt € 43.25 incl BTW. Tevens wordt indien van toepassing machinehuur doorberekend. Aan de hand van onderstaand formulier kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvraag indienen. Wij zijn u graag van dienst! Bij de eerste onderhoudsbeurt is het eerste uur gratis.

Offerte formulier Hovenier

Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet