EK Voetbal 2024
Afteller wordt geladen

Titanenstrijd tegen Turkije! 

Zaterdag 6 juli juichen we massaal voor 'ons' Oranje tijdens in de kwartfinale tegen Turkije! Na de 3-0 overwinning tegen Roemenië staat Oranje stevig in zijn schoenen. De turken zijn strijdlustig en zijn met knokken tot de kwartfinale gekomen. Een serieuze opgave voor Oranje, maar bij winst ligt de weg richting de finale open. Daarmee is de oranjekoorts opnieuw tot zorgwekkende hoogtes gestegen. Voetbal gaat uiteraard hand in hand met gezelligheid in de tuin en natuurlijk flink wat verfrissende drankjes. Bij GroenRijk Tilburg vind je daarom alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke voetbalavond in de tuin!

EK Voetbal 2024

Schaduw brengt comfort in de tuin

Het creëren van voldoende schaduw in de tuin is essentieel voor gezellige voetbalavonden! Het Europees kampioenschap vindt plaats in juni en juli, en de temperaturen kunnen in deze zomermaanden snel oplopen. Bovendien is directe blootstelling aan de zon schadelijk voor de gezondheid. Schaduwplekken zorgen voor een aangename verkoeling, zodat iedereen comfortabel kan genieten van de wedstrijden. Bescherm jezelf en je gasten tegen zweetoksels en een verbrande neus met een parasol, schaduwdoek of partytent. Zo voorkom je ook dat zonnestralen het zicht op het scherm belemmeren, en kun je volop genieten van het voetbalspel.

EK Voetbal 2024

Voetbal, barbecue en koude drankjes

Koude drankjes en een smaakvolle barbecue zijn onmisbaar tijdens het kijken van voetbalwedstrijden! Voor diehard fans draait alles om de actie op het veld, maar voor velen is het EK voetbal ook de perfecte sociale activiteit. Een barbecue vormt het heerlijke middelpunt van elke activiteit in de buitenlucht. Verras je gasten met smakelijke hapjes van de grill en zorg voor een onvergetelijke avond. Met de juiste accessoires, aanmaakmaterialen en brandstof voorkom je dat jouw gasten worden uitgerookt tijdens de warming-up. Kom langs in Tilburg voor deskundig advies van onze BBQ-experts en maak je klaar voor een geweldige voetbalavond!

EK Voetbal 2024

Breng licht in de duisternis

De meeste EK-wedstrijden beginnen om 19:45 uur, wat betekent dat je bij de aftrap nog volop van het zonlicht geniet. Maar naarmate de wedstrijd vordert - en vooral als er verlengd wordt - kan de schemering snel intreden. Zorg ervoor dat je niet onverwacht in het donker zit door je tuin te verlichten! Breng sfeer en zichtbaarheid samen met praktische basisverlichting en gezellige sfeerverlichting. Zo weet je zeker dat jullie de winst tot in de late uurtjes kunnen vieren!

Maak dit een onvergetelijk EK

Terwijl onze Leeuwen alles geven op het veld, kun jij niet verzaken in de tuin. 
Tover jouw buitenruimte deze zomer om tot een ware voetbaloase. 
Met de juiste voorbereidingen kan het niet fout lopen, mét of zónder winst.

Kom langs bij GroenRijk Tilburg en laat je inspireren! 
Vandaag zijn wij geopend van 11:00 t/m 17:00

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet