Rouwarrangementen

Wij maken rouwarrangementen naar jouw wensen en kleuren. Met een mooi rouwboeket dat past bij de persoonlijkheid van jouw dierbare kun je op een goede manier afscheid nemen. Iedere begrafenis en elke uitvaart is anders en verdient daarom een uniek boeket. Misschien vind je het als nabestaande lastig om te bepalen wat voor boeket het beste bij de ceremonie past. Bovendien heeb je waarschijnlijk genoeg te regelen als voorbereiding op de begrafenis of crematie. Daarom willen we je zoveel mogelijk ontzorgen op het gebied van rouwarrangementen. Maak een afspraak of kom langs, dan zorgen wij voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint en in de kleur die je passend vindt. 

Wat voor rouwarrangement moet ik kiezen?

Er is veel mogelijk als het op rouwarrangementen aankomt. Dat maakt het lastig om te bepalen wat bij de uitvaart van jouw dierbare past. Daarom vertellen we je graag welke bindmogelijkheden er zijn en welke soorten boeketten er bestaan:

  • rouwboeket;
  • rouwkrans;
  • biedermeier;
  • rouwstuk;
  • kistbedekking;
  • speciaal rouwarrangement.

Een rouwboeket wordt meestal op de dag van de uitvaart gemaakt en bezorgd. Vaak wordt het boeket op deze dag bij het graf neergelegd. Een biedermeier is een boeket met een ronde vorm en is het meest gekochte boeket. Het boeket bestaat uit kortstelige, ronde bloemen die samen een halve bol vormen. Een rouwkrans of rouwstuk wordt meestal verzorgd door naaste vrienden, familie en collega’s. Rouwstukken zijn in oase gestoken, waardoor ze van water worden voorzien. Hierdoor blijven ze lang mooi. Een kistbedekking is een bloemstuk dat tijdens de uitvaart op de grafkist wordt gelegd en meestal de hele bovenkant van de kist bedekt. Een speciaal rouwarrangement is nog wat persoonlijker dan een rouwboeket of -stuk. Zo heb je de mogelijkheid om er letters of symbolen aan toe te voegen die iets zeggen over de band die je met jouw dierbare had. In onze bloemenwinkel heb je verschillende opties, zodat je verzekerd bent van een bijzonder boeket voor een bijzonder persoon.

Rouwboeket bestellen bij bloemencentrum GroenRijk

Onze bloemenbindsters geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden, zodat je op de dag van de uitvaart een bloemenstuk heeft dat past bij de persoon van wie je afscheid neemt. Het is mogelijk om details aan je boeket toe te voegen, zoals linten of bladeren. Maak een afspraak via ons contactformulier en wees verzekerd van een rouwarrangement dat aansluit bij jouw wensen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet