Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag van jouw leven hoort ook het mooiste bruidsboeket. Misschien ben je op zoek naar een ingetogen boeket dat bij de bruidsjurk past of misschien wil je juist een opvallend bloemenstuk dat eruit springt met zijn felle kleuren. Wat voor een beeld je hebt van jouw bruidsboeket: het is belangrijk dat jouw wensen worden gehoord, zodat je je tijdens de trouwdag nergens zorgen om hoeft te maken. Onder het genot van een kop koffie of thee spreekt onze bloembindster je wensen met je door, voorziet ze je van persoonlijk advies en draagt ze creatieve ideeën aan. Daarbij houdt het bovendien niet op bij het boeket. Niet alleen het boeket is belangrijk, maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in het haar of in de hoed.

Een bruidsboeket met seizoensbloemen

Jouw keuze voor een bruidsboeket hangt natuurlijk voor een groot gedeelte af van het seizoen waarin jouw bruiloft zich afspeelt. Een herfsthuwelijk vraagt om ander soort bloemen dan een bruiloft in hartje winter. Welke bloemen passen bij welk seizoen?

  • lenteboeket: gardenia, iris, jasmijn, kamille en narcis;
  • zomerboeket: bouvardia, delphinium, fuchia en lelie;
  • herfstboeket: roos, spirea, dahlia, amaryllis en hortensia;
  • winterboeket: sneeuwvlokje, tulp, amaryllis en kerstroos.

Natuurlijk kun je ook verschillende seizoensbloemen met elkaar combineren voor een speciaal effect. Voeg leuke details toe in de vorm van herfstbladeren, besjes of gaas om je boeket helemaal af te maken.

Hoe kies je een bruidsboeket?

Natuurlijk wil je dat alles op je trouwdag tot in de puntjes is geregeld. Maar door de grote verscheidenheid aan bruidsboeketten is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen. Hoe ontdek je welk bruidsboeket jouw dag helemaal compleet maakt? Probeer het boeket te combineren met de trouwjurk die je gaat dragen. Je wilt immers niet dat de bloemen die je kiest niet passen bij de stof van jouw jurk. Zo past het biedermeier boeket het best bij een eenvoudige jurk met een gedetailleerde rok. Ook jouw eigen lengte bepaalt voor een groot gedeelte het boeket dat bij je past. Een lange bruid komt nog beter uit met een waterval boeket, waarbij de bloemen als een waterval naar beneden vallen. Houd ook rekening met de stijl van jouw bruiloft. Bij een klassieke bruiloft passen rozen, hortensia’s en pioenen, terwijl een romantische bruiloft vraagt om gardenia’s, anjers en camelia’s. Bestel jouw bruidsboeketten in onze bloemenwinkel in Tilburg voor een persoonlijk boeket dat perfect bij jouw bruiloft past.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet