Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag van uw leven hoort ook het mooiste bruidsboeket. Misschien bent u op zoek naar een ingetogen boeket dat bij de bruidsjurk past of misschien wilt u juist een opvallend bloemenstuk dat eruit springt met zijn felle kleuren. Wat u ook voor beeld hebt van uw bruidsboeket: het is belangrijk dat uw wensen worden gehoord, zodat u zich tijdens uw trouwdag nergens zorgen om hoeft te maken. Onder het genot van een kop koffie of thee spreekt onze bloembindster uw wensen met u door, voorziet ze u van persoonlijk advies en draagt ze creatieve ideeën aan. Daarbij houdt het bovendien niet op bij het boeket. Niet alleen het boeket is belangrijk, maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in het haar of in de hoed.

Een bruidsboeket met seizoensbloemen

Uw keuze voor een bruidsboeket hangt natuurlijk voor een groot gedeelte af van het seizoen waarin uw bruiloft zich afspeelt. Een herfsthuwelijk vraagt om ander soort bloemen dan een bruiloft in hartje winter. Welke bloemen passen bij welk seizoen?

  • lenteboeket: gardenia, iris, jasmijn, kamille en narcis;
  • zomerboeket: bouvardia, delphinium, fuchia en lelie;
  • herfstboeket: roos, spirea, dahlia, amaryllis en hortensia;
  • winterboeket: sneeuwvlokje, tulp, amaryllis en kerstroos.

Natuurlijk kunt u ook verschillende seizoensbloemen met elkaar combineren voor een speciaal effect. Voeg leuke details toe in de vorm van herfstbladeren, besjes of gaas om uw boeket helemaal af te maken.

Hoe kiest u een bruidsboeket?

Natuurlijk wilt u dat alles op uw trouwdag tot in de puntjes is geregeld. Maar door de grote verscheidenheid aan bruidsboeketten is het moeilijk om te weten waar u moet beginnen. Hoe ontdekt u welk bruidsboeket uw dag helemaal compleet maakt? Probeer uw boeket te combineren met de trouwjurk die u gaat dragen. U wilt immers niet dat de bloemen die u kiest niet passen bij de stof van uw jurk. Zo past het biedermeier boeket het best bij een eenvoudige jurk met een gedetailleerde rok. Ook uw eigen lengte bepaalt voor een groot gedeelte het boeket dat bij u past. Een lange bruid komt nog beter uit met een waterval boeket, waarbij de bloemen als een waterval naar beneden vallen. Houd ook rekening met de stijl van uw bruiloft. Bij een klassieke bruiloft passen rozen, hortensia’s en pioenen, terwijl een romantische bruiloft vraagt om gardenia’s, anjers en camelia’s. Bestel uw bruidsboeketten in onze bloemenwinkel in Tilburg voor een persoonlijk boeket dat perfect bij uw bruiloft past.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg