Lemax 2022

Met Lemax creëer je jouw eigen miniatuur kerst fantasiewereld! Unieke en zeer gedetailleerde kerstdorpen, kersthuisjes, figuren, dieren, winkels en bijna echte winkelstraten met verlichting en bewegende elementen. Lemax bestaat sinds 1990 en staat sindsdien bekent om haar verlichte kerstdorpen. Over de hele wereld wordt Lemax verkocht en worden de dorpen gebouwd door verzamelaars die elk jaar weer met veel plezier aan de slag gaan. Elk Lemax kerstdorp is weer anders, ieder kan deze naar eigen smaak indelen. De Lemax 2022 collectie zorgt voor een echte kerstsfeer in huis!

Bouw je eigen kerstdorp met de Lemax 2022 collectie
 

Lemax artikelen en thema's in Tilburg en omgeving

Tegenwoordig heeft Lemax niet meer alleen de bekende en meest populaire kerstdorpen, maar ook collecties met thema's zoals: 

 • Circus
 • Carnaval
 • Halloween
 • Noordpool
 • en meer Lemax thema's!

Lemax staat echt bekend om de details. Zo zijn er in het assortiment zelfs Lemax treinen, lantaarns, bruggen, boompjes, auto's, koetsen en zelfs een Lemax schaatsbaan. Het merk heeft voor iedereen wel wat te bieden, van een hobbyist tot een ervaren Lemax verzamelaar. Een dorp heb je natuurlijk niet in 1 keer, je kunt rustig van start gaan! Denk aan een paar leuke kersthuisjes, sneeuwpoppen en sleetjes op een plateau. In ons tuincentrum te Tilburg hebben wij een uitgebreide Lemax showroom voor je klaar staan, waarbij de nieuwe Lemax 2022 collectie ook al beschikbaar is. Hier doe je niet alleen nieuwe inspiratie op voor jouw eigen kerstdorp, maar mag je ook altijd vragen stellen aan onze Lemax experts.

Lemax 2022 kersthuisjes bij GroenRijk Tilburg Lemax trein Lemax schaatsbaan

Lemax 2022 kersthuisjes kopen nabij Tilburg

Met de kersthuisjes van Lemax haal je niet alleen de echte kerstsfeer, maar ook bouwplezier voor jong en oud in huis. De kersthuisjes zijn tijdloos en van hoogstaande kwaliteit, zodat je er ieder jaar weer plezier van hebt. Elk jaar komen er nieuwe kersthuisjes bij, dus je kan je kerstdorp ieder jaar weer vergroten. Zodoende heeft ieder kerstdorp met Lemax huisjes zijn eigen persoonlijke stijl. Kies je voor een toevoeging van de Lemax schaatsbaan of laat je een Lemax trein door je dorpje rijden, het kan allemaal. De artikelen van Lemax zijn echt een unieke toevoeging aan jouw kerstversiering thuis! De Lemax 2022 collectie is nu al bij ons tuincentrum in Tilburg beschikbaar.

Lemax onderdeel van onze kerstshow in Tilburg

Lemax kersthuisjes, waar zijn ze te koop? De Lemax afdeling is ieder jaar een belangrijk onderdeel van onze kerstshow in Tilburg. Ieder jaar is anders omdat wij altijd de nieuwste collectie van Lemax in de show opnemen! Van heel veel mensen weten we dat Lemax een hobby geworden is die ieder jaar weer tot creatieve uitingen komt. Uitbreiding is mogelijk, want er komen jaarlijks leuke Lemax treinen, poppetjes, kersthuisjes, boompjes, complete dorpen, Lemax schaatsbanen en attracties bij. Dankzij de lichtgevende raampjes en onderdelen doet de Lemax 2022 collectie ook heel goed dienst als kerstverlichting. In ons tuincentrum in Tilburg staan alle producten in dozen voor je klaar, zodat je gemakkelijk jouw eigen kerstdorp compleet kunt maken. Heb je vragen?

Kom gerust langs of bel ons!

Lemax kersthuisjes kopen tuincentrum GroenRijk Tilburg 2022 collectie
 

Producten voor Lemax 2022

 • The Christmas Cheer Bottling Company met 4.5V Adapter Lemax Caddington Village Collection 2022

  The Christmas Cheer Bottling Company + 4.5V Adapter Lemax Caddington Village Collection 2022. Een verlicht kersthuisje voor kerstdorp van de Lemax Caddington Village Collectie 2022.

  Online bestellen >

 • Dutch Cheese Festival & Farmers Market B/O (4.5V) Lemax Caddington Village Collection 2022

  Dutch Cheese Festival & Farmers Market B/O (4.5V) Lemax Caddington Village Collection 2022. Een verlicht kersthuisje voor kerstdorp van de Lemax Caddington Village Collectie 2022.

  Online bestellen >

 • Santa's Hot Rod Garage met 4.5v Adapter Lemax Santa's Wonderland Collection 2022

  Santa's Hot Rod Garage met 4.5v Adapter Lemax Santa's Wonderland Collection 2022. In de Santa’s Hot Rod garage tuned hij zijn arrensleeën en geeft hij ze een mooie spraypaint-beurt.

  Online bestellen >

 • Lemax Tannenbaum Christmas Shoppe

  De Tannenbaum Christmas Shoppe is onderdeel van de Lemax Caddington Village collectie, binnen deze collectie staat het tijdperk met de gedetailleerde Victoriaanse stijl centraal.
   

  Online bestellen >

 • Lucys chocolate shop led

  Lucys chocolate shop is onderdeel van de Lemax Caddington Village collectie, binnen deze collectie staat het tijdperk met de gedetailleerde Victoriaanse stijl centraal. Het is tevens de grootste Lemax village collectie.
   

  Online bestellen >

 • Holland House Tulip Garden Lemax Caddington Village Collection 2022

  Holland House Tulip Garden Lemax Caddington Village Collection 2022. Een verlicht kersthuisje voor kerstdorp van de Lemax Village Collectie 2022.

  Online bestellen >

 • Santa's Freeze Zone met 4.5v Adapter Lemax Carnival collection 2022

  Santa's Freeze Zone met 4.5v Adaptor van de Lemax Carnival collection 2022. Een verlicht kersthuisje voor kerstdorp van Lemax carnival collectie 2022.

  Online bestellen >

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet