Lemax

Met Lemax creëert u uw eigen miniatuur kerst fantasie wereld! Unieke en zeer gedetailleerde kerstdorpen, kersthuisjes, figuren, dieren, winkels en bijna echte winkelstraten met verlichting en bewegende elementen. Lemax bestaat sinds 1990 en staat sindsdien bekent om haar verlichte kerstdorpen. Over de hele wereld wordt Lemax verkocht en worden de dorpen gebouwd door verzamelaars die elk jaar weer met veel plezier aan de slag gaan. Elk Lemax kerstdorp is weer anders, ieder kan deze naar eigen smaak indelen. De Lemax collectie zorgt voor een echte kerstsfeer in huis!

Lemax artikelen en thema's

Tegenwoordig heeft Lemax niet meer alleen de bekende en meest populaire kerstdorpen, maar ook collecties met thema's zoals: 

 • Circus
 • Carnaval
 • Halloween
 • Noordpool
 • en meer Lemax thema's!

Lemax staat echt bekend om de details, want zo zijn er in het assortiment zelfs lantaarns, bruggen, boompjes, treinen, auto's en koetsen. Het merk heeft voor iedereen wel wat te bieden: voor een hobbyist tot een ervaren Lemax verzamelaar. Een dorp heeft u natuurlijk niet in 1 keer, u kunt rustig van start gaan! Denk aan een paar leuke kersthuisjes, sneeuwpoppen en sleetjes op een plateau. In ons tuincentrum te Tilburg, hebben wij een uitgebreide Lemax showroom voor u klaar staan. Hier kunt u inspiratie op doen en vragen stellen aan onze Lemax experts.

Lemax huisjes

Met de kersthuisjes van Lemax haalt u de echte kerstsfeer en bouwplezier voor jong en oud in huis. De kersthuisjes zijn tijdloos en van hoogstaande kwaliteit, zodat u er ieder jaar weer plezier van kunt hebben. Elk jaar komen er nieuwe kersthuisjes bij dus u kunt uw kerstdorp ieder jaar weer vergroten. Zodoende heeft ieder kerstdorp met Lemax huisjes zijn eigen persoonlijke stijl. De artikelen van Lemax zijn echt een unieke toevoeging aan uw kerstversiering thuis!

Lemax onderdeel van onze kerstshow in Tilburg

De Lemax afdeling is ieder jaar een belangrijk onderdeel van onze kerstshow. Ieder jaar is anders omdat wij de nieuwste collectie van Lemax opnemen in onze Kerstshow! Van heel veel mensen weten we dat Lemax een hobby geworden is die ieder jaar weer tot creatieve uitingen komt. Uitbreiding is mogelijk want er komen elk jaar weer nieuwe items bij! Leuke poppetjes, kersthuisjes, treintjes, boompjes, complete dorpen, schaatsbanen, attracties en nog veel meer. In ons tuincentrum in Tilburg staan alle producten in dozen voor u klaar, zodat u gemakkelijk uw eigen kerstdorp compleet kunt maken. Heeft u vragen kom gerust langs of bel ons!

Lemax tuincentrum GroenRijk Tilburg
 

Producten voor Lemax

 • Lemax - Garland Grove Tree Lot

  Lemax - Garland Grove Tree Lot

  Dit product behoort tot het thema: Lemax Vail Village en is in 2018 toegevoegd aan de collectie. Dit product past perfect in uw kerstdorp en valt in de subgroep(en): Kerstmarkt, Commercie & winkels.

 • Elf made toys factory

  Elf made toys factory

  Lemax Elf made toy factory is een kersthuisje om uw Lemax kerstdorp uit te breiden. Dit huisje is voorzien van sfeervolle kerstverlichting, beweging en bijpassende muziek waardoor er nog meer sfeer wordt toegevoegd aan uw nieuwe kerstdorp. Het item is in 2018 toegevoegd aan de Lemax Village Collectie en is onderdeel van het kerstdorp Santa's Wonderland. 

 • Lemax Mrs Claus Kitchen Santa's Wonderland 2018

  Lemax Mrs Claus Kitchen Santa's Wonderland 2018

  Lemax Mrs. Claus Kitchen is een gedetailleerd kersthuisje om uw Lemax miniatuur kerstdorp verder mee uit te breiden. Dit kersthuisje is voorzien van verlichting waardoor er nog meer sfeer wordt toegevoegd. Dit artikel is in 2018 toegevoegd aan de Lemax Village Collectie en is onderdeel van het kerstdorp Santa's Wonderland. 

 • Lemax The Garden Ballroom collectie 2018

  Lemax The Garden Ballroom collectie 2018

  De Lemax  The Garden Ballroom is afkomstig uit de Lemax 2018 collectie.
  Het product is afkomstig uit het Lemax Caddington Village Thema en hoort tot het type Animaties.

 • Lemax Holiday Cheer Hot Air Balloon

  Lemax Holiday Cheer Hot Air Balloon

  Lemax Holiday Cheer Hot Air Balloon is een Lemax vliegende kerstman en is een perfecte aanvulling in uw Lemax kerstdorp. Lemax Holiday Cheer Hot Air Balloon is nieuw in 2018 en goed te plaatsen tussen andere Lemax items uit de Lemax Santa'S Wonderland collectie.

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg