Subsidie op Regentonnen

Subsidie op Regentonnen

Subsidie op Regentonnen

Wist je dat je voor het plaatsen van een regenton een subsidie aan kunt vragen bij de gemeente? De Gemeente Tilburg stimuleert klimaatbestendige maatregelen voor particulieren en bedrijven. Deze subsidie kun je ook ontvangen in andere gemeentes. Via onderstaande button is een kort stappenplan te vinden hoe je je kunt inschrijven voor subsidie in de gemeente Tilburg. Daarnaast is in dit documentje een overzicht te vinden waarin staat aangegeven wat de procedures omtrent regenton-subsidie zijn bij verscheidene gemeentes. Staat jouw gemeente er niet bij of wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je gemeente.

Bekijk hoe je subsidie aanvraagt

In de gemeente Tilburg geldt: Schaf je een regenton aan onder de 500L, dan ontvang je €50,- subsidie plus 50% korting op de waterberging en infiltratiesysteem. Ga je voor een regenton boven de 500L dan ontvang je in zijn totaliteit een subsidie van 50%. Bekijk onze voorbeelden hieronder!

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De exotische liefde van de Agapanthus 'Amourette'

De lange, ranke Agapanthus 'Amourette', met een halve bol vol verfijnde bloemen, lijkt stiekem te zijn ontsnapt uit een exotische tuin voor een liefdesavontuur in Nederland. Zo lang de zomerzon schijnt, is zij helemaal de jouwe.  

 

Afrikaanse lelie

De Agapanthus africanus of Afrikaanse lelie heeft enorm charisma en betovert iedere tuin of balkon. De  felblauwe of stralend witte bloemen staan als een uitwaaieren...

Lees meer...
Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet