Subsidie op Regentonnen

Subsidie op Regentonnen

Subsidie op Regentonnen

Wist je dat je voor het plaatsen van een regenton een subsidie aan kunt vragen bij de gemeente? De Gemeente Tilburg stimuleert klimaatbestendige maatregelen voor particulieren en bedrijven. Deze subsidie kun je ook ontvangen in andere gemeentes. Via onderstaande button is een kort stappenplan te vinden hoe je je kunt inschrijven voor subsidie in de gemeente Tilburg. Daarnaast is in dit documentje een overzicht te vinden waarin staat aangegeven wat de procedures omtrent regenton-subsidie zijn bij verscheidene gemeentes. Staat jouw gemeente er niet bij of wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je gemeente.

Bekijk hoe je subsidie aanvraagt

In de gemeente Tilburg geldt: Schaf je een regenton aan onder de 500L, dan ontvang je €50,- subsidie plus 50% korting op de waterberging en infiltratiesysteem. Ga je voor een regenton boven de 500L dan ontvang je in zijn totaliteit een subsidie van 50%. Bekijk onze voorbeelden hieronder!

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Rosa 'Cutie Pie': appelbloesem look-a-like

De Rosa 'Cutie Pie' is nog maar kort op de markt, maar nu al geweldig populair. Geen wonder, dit lage struikje trakteert je een zomer lang op een overdaad aan appelbloesem-achtige, fijne roze-witte bloemetjes.

 

Super cute

De roos is één van de populairste bloemen in de wereld. In de oudheid kweekten Grieken, Romeinen, Egyptenaren én Chinezen al rozen. Tegenwoordig zijn er, naast 300 wilde soorten, dan ook geweldig veel gekweekte...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.

 

Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:&nb...

Lees meer...
Lavandula angustifolia 'Hidcote': mediterrane klassieker

De Lavandula angustifolia 'Hidcote' heeft fantastische blauwpaarse bloemen en grijsgroene bladeren. Met haar heerlijke geur trekt ze bijen en vlinders als een magneet aan.

 

De populairste lavendel

Lavandula angustifolia 'Hidcote' is een vrij compact en sterk vertakt struikje met opstaande slanke aren vol heldere, paarsblauwe bloemetjes met een heerlijke geur: geen wonder dat het één van de meest gebruikte lavendelsoorten is. Deze...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet