Subsidie op Regentonnen

Subsidie op Regentonnen

Subsidie op Regentonnen

Wist je dat je voor het plaatsen van een regenton een subsidie aan kunt vragen bij de gemeente? De Gemeente Tilburg stimuleert klimaatbestendige maatregelen voor particulieren en bedrijven. Deze subsidie kun je ook ontvangen in andere gemeentes. Via onderstaande button is een kort stappenplan te vinden hoe je je kunt inschrijven voor subsidie in de gemeente Tilburg. Daarnaast is in dit documentje een overzicht te vinden waarin staat aangegeven wat de procedures omtrent regenton-subsidie zijn bij verscheidene gemeentes. Staat jouw gemeente er niet bij of wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je gemeente.

Bekijk hoe je subsidie aanvraagt

In de gemeente Tilburg geldt: Schaf je een regenton aan onder de 500L, dan ontvang je €50,- subsidie plus 50% korting op de waterberging en infiltratiesysteem. Ga je voor een regenton boven de 500L dan ontvang je in zijn totaliteit een subsidie van 50%. Bekijk onze voorbeelden hieronder!

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...
Winterheide: Erica darleyensis

Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

 

Erica: meisje, pla...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet