Extra comfort in de tuin: nieuwe tuinmeubelen bij GroenRijk Tilburg!

Extra comfort in de tuin: nieuwe tuinmeubelen bij GroenRijk Tilburg!

Tuinmeubelen voor iedere tuin, balkon, of terras!

Wij helpen graag iedereen om heerlijk te kunnen ontspannen in de tuin, of op het balkon, met precies de geschikte tuinmeubelen die daar goed passen. Voor de een is dat een complete loungeset, voor de ander een dining set, en voor weer iemand anders kan een tuinbankje voldoende zijn. De verschillen in ruimte maken het juist extra mooi om te helpen een goed tuinmeubel te vinden dat helemaal aan jouw wensen voldoet! 

Kwalitatieve tuinmeubelen van gerenommeerde merken

Kwaliteit is een belangrijk aspect als het gaat om tuinmeubelen. Wij werken al jaren samen met kwalitatieve merken en hebben daarnaast ons eigen merk Leslie op de markt gebracht. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit kunnen waarborgen en uitstekende tuinmeubelen aanbieden. Wij hebben een divers aanbod aan stijlen en merken, in ons tuincentrum. Zo vind je bij ons onder andere:

  • 4 Seasons Outdoor
  • Noach Outdoor
  • Leslie
  • Outside Living

Tuinmeubels koop je bij GroenRijk Tilburg

Juist in deze tijden nu we meer tijd thuis doorbrengen is het extra fijn om goed comfort te vinden in de tuin of op het balkon. Fijne kussens, een goede set of een aantal losse tuinmeubelen naar jouw wens maken dan al een groot verschil! Je bent nog steeds welkom in ons tuincentrum, waar wij alle maatregelen van het RIVM opvolgen. Blijf je liever thuis? Je kunt nu ook online tuinmeubelen bestellen, dan bezorgen wij deze bij jou thuis in Midden-Brabant. Bestel je boven de €30,- aan tuinmeubels? Dan is de bezorging bij ons altijd gratis! Bestel dus snel jouw nieuwe tuinmeubels op GroenRijk Tilburg.nl! 

Tuinmeubelen in verschillende stijlen, voor jouw tuin, of balkon

Het materiaal van de tuinmeubelen bepaalt voor een groot deel de uitstraling en stijl. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aluminium, hout, wicker en metaal. Het ene materiaal oogt wat sneller strak en modern, waar het andere een meer natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast kun je jouw nieuwe meubelen of set natuurlijk nog naar wens vormgeven met tuinmeubelkussens, om hier jouw eigen draai aan te geven. 

Kies voor comfort met het aanbod van GroenRijk Tilburg

Wij helpen je graag om van jouw tuin of balkon een fijne en comfortabele omgeving te maken. Lekker lezen in de zon, een kopje koffie in het ochtendzonnetje, of lang natafelen op een warme avond. Het zijn allemaal dingen die nét ietsje fijner zijn als je comfortabele meubelen hebt. Bekijk ons nieuwe assortiment in ons tuincentrum, of bestel jouw tuinmeubelen online. Ook in deze tijden kun je bij ons terecht. Het tuincentrum is ruim genoeg om voldoende afstand te kunnen houden en wij volgen alle richtlijnen van het RIVM op. Daarnaast bieden wij nu tijdelijk gratis bezorging aan in Midden-Brabant. Het is ook mogelijk om deze contactloos bij ons op te halen! 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet