Kerstshow 2021

Kerst 2021 - Warm Winter Glow

Het duurt misschien nog even voordat het kerst is, maar onze kerstshow is al gestart! Hopelijk kunnen we dit jaar de feestdagen weer als vanouds vieren met al onze familie en vrienden bij elkaar. De dagen worden korter en de temperatuur lager, des te meer reden om het binnen extra gezellig te maken! Hier sluit het kerst thema van dit jaar perfect bij aan; Warm Winter Glow. Denk hierbij aan zachte ronde vormen en warme kleuren zoals goud, bruin, gebroken wit en warm grijs. Het huiselijke gevoel, versterkt met gezellige kaarsjes en sfeervolle kerstversiering

Ook dit jaar willen wij iedereen verassen met de nieuwste, mooiste kersttrends en inspiratie. Ben je benieuwd welke kerstthema's dit jaar te bewonderen zijn? Hieronder lees je alles over de trends van dit jaar.

    

De trends van 2021

A Warm Winter Glow, samen gezellig thuis met de familie, dat is waar het dit jaar om draait. Dit thema vertaalt zich ook door in de 'huiskamertjes' die bij ons te vinden zijn. Je loopt van de ene verbazing in de andere verbazing. Één van onze nieuwe thema's is 'Made With Love'; hier staat liefde centraal! Dit kenmerkt zich door veel rood-witte tinten, zuurstokjes en hartjes. Bright Luxury is ons andere nieuwe thema. Dit is een chique thema, waar we veel goud, wit en glitters in terug zien. Er worden veel engelen en andere beelden gebruikt. Een thema dat dit najaar terugkeert, is 'Forest Friends'  de botanische, natuurlijke kerst met veel herfstachtige decoratie. Denk aan het gebruik van veel hout, kabouters, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Met kaarsen kan je een aangename sfeer creëren, schapenvachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. Maar dat is nog niet alles, ben je ook benieuwd naar de thema's 'Winter Joy' en 'Christmas Classics'? Kom dan zeker kijken hoe je deze op een creatieve manier in je huis presenteert. De themakleuren van dit jaar zijn de klassieke kerstkleuren groen, rood en wit, pastelkleuren, maar ook brons- en goudtinten. Heb je zelf geen inspiratie dit jaar? Onze kerstspecialisten denken graag met je mee! Kom jij kijken naar de nieuwe kersttrends van dit jaar?

Kerstversieringtrends van dit jaar

 

Ben jij benieuwd naar de kerstshow van vorig jaar? Bekijk dan hieronder de aftermovie van 2020:

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet