Voorwaarden VIP koopavond

Voorwaarden VIP koopavond

VIP-kortingsavond bij GroenRijk

Het is extra voordelig (kerst)artikelen kopen bij de tuincentra van GroenRijk. Tijdens de speciale VIP-koopavond van 14 november profiteren klantenkaarthouders van 20 procent korting op het gehele assortiment*.

De VIP-koopavond is donderdag 14 november om 18:00 uur. Dat is dus het ideale moment om kerstverlichting, kerstballen, winterdecoratie en veel andere producten aan te schaffen. Zo maak je jouw huis en tuin extra gezellig in het laatste deel van het jaar.

Iedereen is welkom
Wij zijn die avond voor iedereen geopend, maar de korting van 20 procent geldt alleen voor klanten die een klantenkaart kunnen tonen. Heb je nog geen Groenkaart? Vraag er dan gratis een bij de kassa en profiteer direct.

Winactie
Iedereen die tijdens de VIP-koopavond een aankoop heeft gedaan, maakt ook nog eens kans op een prijs. Deze klanten kunnen via groenrijk.nl/winnen meedingen voor een verlichtingspakket ter waarde van 100 euro.

Jouw groenkaart
De Groenkaart is de gezamenlijke klantenkaart van de tuincentra van GroenRijk. Je spaart bij iedere aankoop 1% van het aankoopbedrag op de klantenkaart. Het spaartegoed kan je gebruiken voor korting bij volgende aankopen in een van de GroenRijk-vestigingen. Daarnaast krijg je exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor workshops en -acties.

Actievoorwaarden
*De 20% korting is niet geldig op lopende(folder)aanbiedingen, frisdrank, overkappingen, hout en bestrating, webshopartikelen, tuinmeubelen, barbecues, tuinbonnen en cadeaukaarten, boeken, diensten van GroenRijk, aanbetalingen en te bestellen of reeds bestelde artikelen

**Heb jij een aankoop gedaan tijdens de VIP-koopavond? Dan maak je ook nog eens kans op een verlichtingsset t.w.v. 100 euro. Zo staat je tuin er goedverlicht en sfeervol bij deze winter! Vul je gegevens in via dit formulier en misschien hoor je binnenkort van ons.**

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet