Kika kerstbal

Om de ernstig zieke kinderen in de toekomst beter te kunnen helpen doet de tuinbranche Nederland iets extra voor de kinderen die lijden aan deze vreselijke ziekte. GroenRijk Tilburg wil het goede doel KiKa (Kinderen Kankervrij) graag steunen. Vier zieke kinderen hebben een tekening gemaakt over hun eigen ervaring en deze tekeningen zijn vervolgens gedrukt op vier prachtige kerstballen. Van iedere kerstbal die GroenRijk verkoopt, gaat er €2,50 direct naar het KiKa. Wij hopen op deze manier extra veel geld op te halen voor het goede doel samen met de gehele tuinbranche in Nederland. Door geen van de betrokken partijen wordt winst gemaakt op de KiKa kerstbal! 

KiKa 

Het goede doel KiKa vecht al meer dan 15 jaar tegen de ziekte kinderkanker. Het genezings-percentage ligt nu op zo'n 75%, maar wij willen dit samen met andere bedrijven graag helpen verhogen naar 95%. Om dit percentage te behalen, hebben wij uw financiële ondersteuning hard nodig. Kies daarom één van de mooie en unieke KiKa Kerstballen uit. De KiKa kerstballen liggen in het tuincentrum tot eind 2018. Er zijn vier verschillende KiKa kerstballen.

KiKa kerstbal van Vera:

“Ik dacht terug aan de kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!”

KiKa kerstbal van Roos

“Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala’s. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rot situatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding.”

KiKa kerstbal van Femke:

“Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!” 

KiKa kerstbal van Judith:

“In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik een infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!” 

Tuincentra helpen KiKa

Op 24 december maakt Tuinbranche Nederland bekend hoeveel kerstballen er zijn verkocht en hoeveel er aan KiKa zal worden gedoneerd. Helpt u ook mee in de strijd tegen kinderkanker? Koop dan nu een KiKa kerstbal bij GroenRijk Tilburg!

                                      Kika kerstballen tuincentrum GroenRijk Tilburg

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet