Click & Collect

Vanaf maandag 20 december is het mogelijk om op afspraak artikelen af te halen op de parkeerplaats vóór onze winkel.
Blikjes drinken verkopen wij in de buitenverkoop. Hiervoor hoef jij geen afspraak te maken.

Hiervoor plaats je een bestelling middels de Click & Collect methode. Dit houdt in: bestellen en vervolgens bij ons voor de winkel 'buiten afhalen'.

Dit kan op twee verschillende manieren:

 1. Via een van onze webshops. Je geeft dan tijdens het afrekenen aan dat je het product af wil halen in het tuincentrum. Het is daarbij ook mogelijk om pas te betalen bij afhalen.
  1. Shop op Tuincentrumoutlet.com, hier vind je bijna ons hele assortiment.
  2. Shop op BBQkopen.nl, alles voor jouw barbecue.
  3. Shop op Tuinmeubels.nl, tuinmeubels van topmerken.
    
 2. Via het bestelformulier dat je onderaan deze pagina vindt. Je kunt dan betalen bij afhalen.
   

Het bestelformulier gebruiken

Om je bestelling zo snel en goed mogelijk voor je klaar te zetten is het belangrijk dat je alle velden van het bestelformulier onderaan deze pagina zo uitgebreid mogelijk invult:

 1. Vul eerst je persoonlijke gegevens in.

 2. Laat ons vervolgens in het veld 'Mijn bestelling' weten welke producten je wil bestellen. Benoem hierbij de artikelnaam en eventueel de EAN code die je op een van onze webshops kunt vinden.
 3. Kies jouw afhaalblok.
 4. Mocht je een foto van het product hebben (welke je bijvoorbeeld op internet hebt gevonden), kun je deze via de 'Bestand kiezen' knoppen toevoegen.
 5. Klik op de groene knop met 'Versturen' en je ontvangt van ons per mail een bevestiging van je bestelling. In deze bevestiging vind je ook het geplande ophaalmoment van je bestelling.
 6. Twijfel je of je het product juist hebt omschreven? Bel ons via 013-4550860 en we helpen je graag verder. Je kunt ook overwegen je bestelling alsnog te plaatsen via een van onze webshops (zie hierboven). Je hebt dan de keuze om het af te halen of gewoon lekker thuis te laten bezorgen. Dit blijft uiteindelijk de snelste en eenvoudigste optie.

We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, het kan helaas voorkomen dat dit in een enkel geval niet lukt. We vragen hiervoor om je begrip. Wil je 100% zeker zijn dat jouw bestelling op tijd klaar staat, bestel dan liever in een onze webshops dan via het bestelformulier.

Bestelformulier Click & collect

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Er dient minimaal 4 uur tussen de bevestiging van de bestelling en het afhaalmoment te zitten.

voeg hier eventueel een foto toe

Velden met * zijn verplicht.
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet