Een GroenRijke Kerst

Een GroenRijke Kerst

Het is alweer bijna kerst! Je verheugt je op een gezellige kerstborrel met collega’s en omringd door vrienden. In werkelijkheid spendeer je uren tijd met het bedenken van een leuke activiteit voor je collega’s. En laten we daar nu iets bijzonders voor bedacht hebben in de periode van maandag 9 t/m vrijdag 20 december.

Een GroenRijke Kerst

Tijdens Een GroenRijke Kerst zet je, je medewerkers en klanten door een kerstborrel in het zonnetje bij GroenRijk Tilburg en maak je hun leven en stuk groener. Planten geven namelijk rust, reinigen de lucht en hebben een positief effect op de gezondheid, de fitheid en het welbevinden van je collega’s. Hebben we je aandacht getrokken? Hieronder zie je de opties staan, afhankelijk van jouw wensen is er nog veel meer mogelijk. Voor informatie of aanvragen verwijzen we je graag naar [email protected]

We wensen jou en je collega’s alvast een GroenRijke Kerst toe.

Met Kerstelijke Groet,
GroenRijk Tilburg

kerstborrel Een GroenRijke Kerst
 

KERSTMENU

DE GEZELLIGE KERSTBORREL
tot 50 personen

De Gezellige Kerstborrel bevat een onbeperkt drankarrangement, luxe borrelhapjes, een kerstvoucher t.w.v. 20,-, fijne muziek en gereserveerde plekken bij het horeca gedeelte van GroenRijk Tilburg. Prijzen vanaf € 40,- p.p. (incl. kerstvoucher)


HET GROENRIJK ALLEEN HEBBEN
vanaf 50 personen

Waan jezelf door het magische GroenRijk met je collega’s bij deze exclusieve kerstborrelavond buiten de openingstijden van GroenRijk. Er is een onbeperkt drankarrangement, (vegetarisch) eten door een foodtruck, fijne muziek door optioneel een DJ, een kerstvoucher t.w.v. € 20,-, gereserveerde plekken bij het horecagedeelte en bij meer dan 200 personen wordt je kantoor groener gemaakt door een sponsoring van 20 planten. Prijzen vanaf € 50,- p.p.
 

DE GROENRIJKE KERSTVOUCHER
Geen kerstborrel maar wel iets speciaals willen geven? Maak dan gebruik van De GroenRijke Kerstvoucher t.w.v. € 20,- per persoon en maak het leven van je collega een stukje groener.

De prijzen en wensen zijn uiteraard bespreekbaar met ons.
Wil je meer informatie ontvangen of heb je interesse in één van de pakketten, mail dan naar [email protected] of bel naar 013-4550860

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet