Activiteiten

Pot & plant weekend

Januari is de maand van de kamerplanten, daarom organiseren we het weekend van 25, 26 en 27 januari een pot & plant weekend bij GroenRijk Tilburg! Bij aankoop van een plantenpot en een kamerplant krijg je 20% korting op de kamerplant. Wanneer je zelf een pot meeneemt krijg je 10% korting op een kamerplant. Kom jij ook nieuwe potten & planten scoren?
...

Lees meer...
Data:
Dierenarts DCO

DCO (Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk) heeft een exclusieve samenwerking met GroenRijk Tilburg.

...Lees meer...
Data: en meer...
Orchideeënshow

Zaterdag 9 en zondag 10 Februari hebben wij een grote orchideeën show. De experts van Orchideeën Vereniging Hart van Brabant aanwezig zijn aanwezig om advies te geven over aankoop en raad te geven bij problemen. Heeft u vragen over uw orchidee? Deze kunt u ook meenemen (pak hem dan wel goed in), de experts geven u dan advies ter plekke. Ook kunnen zij uw oude orchidee opnieuw opplanten en verzorgen.
...

Lees meer...
Data:
Weber BBQ demo

Wil je alle ins- en outs leren van de Weber barbecues? Kom dan op naar de Weber BBQ demonstratie. Hier leer je alles over de Weber BBQ en kun je natuurlijk als je barbecue vragen stellen aan de echte Weber chef. Meer info: http://www.bbqkopen.nl/

Lees meer...
Data: en meer...
Bastard BBQ demo

Ook de laatste zaterdag van het jaar is er  genoeg te doen bij GroenRijk Tilburg. Zo is er weer een BBQ demonstraties met de Bastard BBQ. Kom lekker langs en ervaar de smaak van het vlees klaargemaakt op een Bastard BBQ. De demonstraties zijn tussen 11.00 en 16.00 uur

meer info: http://www.bbqkopen.nl/

Lees meer...
Data: en meer...
Weber BBQ workshop

Bij de Weber® CBW Workshop leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd.

...Lees meer...
Data: en meer...
Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg