Activiteiten

Ons team is de laatste weken hard aan het werk geweest  en op 30 september is het dan eindelijk zo ver! De opening van onze kerstdorpenshow! In onze winkel zal je de prachtige dorpen van Lemax en de Efteling kunnen zien!  In deze dorpen zullen natuurlijk de nieuwe kerstcollecties van Lemax en de Efteling in volle glorie te zien zijn.  Kom dus een kijkje nemen bij de opening van de kerstdorpenshow! Datum: 30 september en 1 oktober

Lees meer...

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober organiseren wij een heus hondenbuffet. Een feestje dat geen hond zou mogen missen.   Kom met jouw hond naar GroenRijk en laat hem of haar aanschuiven voor een gratis buffet, dit kan al vanaf 9 uur. Er mag gesmakt, geknabbeld en geslobberd worden. Dat wordt voor iedere hond en zijn baasje een onvergetelijke dag.

Lees meer...
Data:

Opening kerstshow!  De afgelopen tijd heeft ons team ontzettend hard gewerkt en op 14 oktober is het zo ver... De opening van onze kerstshow! In onze winkel vind je veel verschillende kerstthema's en natuurlijk de nieuwste trends van 2023. Ook hebben we een groot assortiment (kunst)kerstbomen en prachtige verlichting.  Kom jij een kijkje nemen?

Lees meer...
Datum:

DCO (Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk) heeft een exclusieve samenwerking met GroenRijk Tilburg...

Lees meer...
Data: en meer...

GroenRijk Tilburg trakteert op gratis Winter Love Festival...

Lees meer...
Datum:
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet