Tuinbank Sprang-Capelle

Met een tuinbank in Sprang-Capelle geniet u heerlijk van het buitenleven. Wij hebben een showroom van meer dan 2000 m2 waar u terecht kunt voor diverse soorten en maten tuinbanken. Een ideale oplossing om gemakkelijk meer zitplekken te creëren. Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg, nabij Sprang-Capelle kunt u terecht voor onze showroom en het volledige aanbod aan tuinartikelen, meubels, parasols én een dierenwinkel!

Assortiment tuinbanken in de regio Sprang-CapelleTuinbank kopen

Wij hebben diverse soorten tuinbanken, namelijk:

  • Aluminium tuinbanken
  • Houten tuinbanken
  • Metalen tuinbanken

Voor onze tuinmeubelen kunt u ook een kijkje nemen in onze webshop en de tuinbank online bestellen. Wilt u het aanbod liever in het echt bekijken? Kom dan langs in ons tuincentrum! Daar kunnen wij u tevens voorzien van de nodige informatie en adviezen.

Tuinbanken en andere tuinmeubelen kopen in Sprang-Capelle

In onze showroom van meer dan 2000 m2 kunt u terecht voor een zeer divers aanbod aan tuinmeubelen. Heeft u al een tuinbank op het oog? Dan kunnen wij u voorzien van adviezen over het onderhoud en de reiniging en eventueel tuinkussens voor een aangename zit-ervaring. U kunt bij ons ook terecht voor andere tuinmeubelen, van ligstoelen tot aan volledige bistro sets.

Graag tot ziens bij GroenRijk Tilburg!

Bezoek onze showroom nabij Sprang-Capelle en vind gegarandeerd een geschikte tuinbank! Na het shoppen bent u ook van harte welkom in onze lunchroom De Proeftuin, voor een lunch of een drankje. We zien u graag in ons tuincentrum en voorzien u indien nodig van adviezen en meer informatie!

Tuinbanken en tuinmeubels kopenBezoek ons tuincentrum voor het volledige aanbod

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg