Regenton kopen in Loon op Zand

Handige regentonnen bij Loon op Zand

Voeg een regenton toe aan jouw tuin! Dat maakt jouw tuin niet alleen een stukje duurzamer, het is ook nog eens een functionele en zelfs stijlvolle toevoeging. Sluit de regenton aan op de regenpijp zodat deze eenvoudig het overtollig regenwater opvangt. Zo wordt het ontlast en wordt waterschade voorkomen. Het water kun je vervolgens gebruiken om de planten water te geven. Met een pomp is het zelfs mogelijk om jouw wc op regenwater te laten lopen. Laat drinkwater dus lekker in de keukenkraan zitten. Bovendien vinden jouw planten regenwater ook nog eens lekkerder dan kraanwater. Wegens de steeds droger wordende zomers is het essentieel om zuinig om te gaan met water. Kies daarom voor een regenton van GroenRijk Tilburg. Kom voor het hele assortiment kijken in de winkel nabij Loon op Zand.

Allerlei soorten regentonnen kopen in Loon op Zand

Regentonnen zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie regenton met een klassiek uiterlijk? Kies dan voor een prachtige houten regenton. Houten regentonnen geven jouw tuin een klassieke en huiselijke uitstraling. Voor een regenton van hout voor de laagste prijs ga je natuurlijk naar GroenRijk Tilburg, dicht in de buurt van Loon op Zand.

Voor iedereen die op zoek is naar een functionele regenton met een moderne uitstraling is er de regenton van duurzame kunststof van de beste kwaliteit. De regenton is bovendien voorzien van een handig en kind-veilig deksel en een handige kraan die geschikt is voor het aansluiten van een tuinslang. Hiermee kun je gemakkelijk water uit de regenton gebruiken voor allerlei doeleinden, zowel in de tuin als in jouw woning.

De regentonnen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van 50L tot wel 120L. Daarnaast kun je er een handige regentonvoet bij aanschaffen, die het tappen van water uit de ton een stuk makkelijker maakt.

Regenton aansluiten: tips uit Loon op Zand

Een regenton kun je op verschillende manieren installeren. Je kan hiervoor gebruik maken van een handige vulautomaat, die ervoor zorgt dat de regenton niet te vol raakt. Ook kun je natuurlijk de regenton direct op de regenpijp aansluiten. Hier volgt een handig stappenplan voor het aansluiten van een regenton:

Aansluiting met een vulautomaat:

  1. Plaats de regenton naast de regenpijp, en kijk waar het gat in de regenton zit. Als deze er nog niet is, kun je er zelf eentje vanaf 10 cm vanaf de bovenkant boren.
  2. Teken een streep op de pijp gelijk aan de onderkant van het gat in de regenton. Zaag dan de regenpijp door op de streep die je zojuist hebt gezet.
  3. Zaag van de bovenzijde van de regenpijp ongeveer 5 cm af. Maak, indien nodig, de regenpijpbeugels los en plaats de vulautomaat.
  4. Plaats tot slot het uitlooppijpje tussen de vulautomaat en de ton. Kies er eventueel voor om deze in de regenton dicht te kitten.

Aansluiting zonder een vulautomaat:

Het aansluiten van een regenton op de regenpijp zonder vulautomaat is erg simpel; je moet alleen een gat in het deksel maken, van 40mm breed. Ook moet je natuurlijk zorgen dat je jouw regenton onder de regenpijp kan plaatsen, waarvoor je de regenpijp wellicht een stuk moet inkorten.

Koop jouw regenton bij GroenRijk Tilburg nabij Loon op Zand

Bij GroenRijk Tilburg in Nederland vind je alle soorten regentonnen. Of het nou om een kunststof regenton gaat of juist een regenton van hout, bij GroenRijk Tilburg vind je het allemaal met gemak. Je koopt bij ons allerlei goedkope regentonnen voor de hoogste kwaliteit. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs in de winkel nabij Loon op Zand, of neem telefonisch of per e-mail contact op met één van onze medewerkers.

 

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet