Opening kersthow 2018

Kerstshow bezoeken in Tilburg? Dan is een bezoek aan GroenRijk Tilburg een aanrader, sinds half oktober is onze prachtige kerstafdeling weer geopend. Kom langs om de nieuwste kersttrends te spotten en inspiratie op te doen.

GroenRijk Tilburg goes Xmas! Ook zo gek op alles wat met Kerst te maken heeft? Kom dan naar onze kerstshow in het “Christmas Experience Centre”. Natuurlijk zet je in de kerstperiode een mooie kerstboom vol met lampjes en kerstballen op. Maar er zijn nog zoveel meer sfeervolle opties waarmee je een ander zeker zult verrassen. Kom naar de kerstshow van GroenRijk Tilburg om de nieuwste trends te spotten. Natuurlijk hebben we ook weer een prachtige Lemax & Efteling presentatie voor je klaar staan, leuk voor jong en oud.

En vergeet niet jouw wens voor een ander achter te laten in de wensmand!

 

Kerstshow met kerstballen Tilburg    Kerstshow in Tilburg

Kerstshow figuren Tilburg    Kerstshow bessen Tilburg

   

Give a wish op onze kerstshow

Niets zegt meer ‘kerst’ en ‘liefde’, dan een wens die je in vervulling kunt laten gaan voor een dierbare. Je kent vast iemand die je wilt verrassen! We dagen dan ook iedereen uit om iemand uit jouw omgeving te nomineren. Dat kan heel simpel, door een formulier in te vullen en in de mand van Sky ballonvaarten te stoppen. We geven één keer een 2-persoons ballonvaart weg en laten nog een andere wens in vervulling gaan. In november en december maken we de prijswinnaars bekend.

 

 Kerstversiering Kerstshow Tilburg  Kunstkerstboom Tilburg kerstshow  

Kerstboom met decoratie op Kerstshow  

Diverse kerstballen op kerstshow in Tilburg  Sneeuwpoppen kerstshow Tilburg

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg