5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

De samenwerking, welke in september 2011 is gestart tussen tuincentrumformule GroenRijk en het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing, zal ook in seizoen 2015/2016 een feit zijn. De franchisenemers van de formule GroenRijk hebben wederom de schouders gezet onder een verlenging van de sponsoring van het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing bij SBS6, aangezien zij de kracht ervaren van Rob Verlinden als dé tuinman van Nederland in dit televisieprogramma.

"De tuincentrumformule GroenRijk wil de thuisomgeving van de klant vergroenen en groen tot leven wekken, want groen is een onmisbaar ingrediënt voor leven, wonen, werken en genieten. Omdat Rob Verlinden deze zelfde passie heeft voor groen en dit met enthousiasme overbrengt via het televisieprogramma, past deze samenwerking ook zo goed bij ons", aldus directeur Nico Koppenol van GroenRijk. 

Ook tussen Rob Verlinden en de franchisenemers van GroenRijk is er duidelijk sprake van synergie. Zo is Rob Verlinden regelmatig te gast bij een landelijke GroenRijk formulebijeenkomst, waar hij de franchisenemers een inspirerende peptalk mee geeft om samen met hem het land te vergroenen. 

Partnership
In september 2011 is deze partnership gestart en is GroenRijk als retailer toegevoegd aan de sponsorenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing. Er wordt tijdens iedere aflevering een bezoek gebracht aan een GroenRijk tuincentrum, om de wensen te achterhalen van diegene waarvan Rob de tuin gaat aanpakken. De GroenRijk franchisenemers merken het inspireren en het verleiden van de televisiekijkers op de winkelvloer, er is een stijgende vraag naar producten, zowel planten als woon- en tuinaccessoires, welke gebruikt worden door Rob Verlinden, Ivo Putman, Jorna Spapens en Jeremy Vermolen in Robs Grote Tuinverbouwing. 

Vanaf het voorjaar van 2013 is deze samenwerking zelfs uitgebouwd met zeer succesvolle ‘Groenshows’ op de GroenRijk vestigingen, waar Rob Verlinden de GroenRijk klant ter plekke enthousiasmeert en informeert over planten. Het verlengde partnership zorgt er voor dat in september van dit jaar Rob Verlinden en GroenRijk samen drie ‘Groenshows’ verzorgen op de 50PlusBeurs, waar beide partijen zeer naar uit kijken.

Het nieuwe televisieseizoen van Robs Grote Tuinverbouwing start op zaterdag 5 september 2015 om 17.00 uur bij SBS6.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...
Viola cornuta ‘Cool Wave’ blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta 'Cool Wave' is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij i...

Lees meer...
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet