KiKa kerstballen

KiKa vecht al meer dan 15 jaar tegen kinderkanker. Het genezings-percentage ligt nu op 75%, maar wij willen dit verhogen naar 95%. Hiervoor hebben wij jouw financiële ondersteuning hard nodig. Koop daarom deze KiKa Kerstbal. Want van elke KiKa Kerstbal gaat er €2,50 naar de strijd tegen kinderkanker. Er zijn vier verschillende KiKa Kerstballen, zodat je jouw kerstboom dit jaar écht met een doel kunt versieren. Namens alle kinderkankerpatiëntjes alvast hartelijk dank en een vrolijke kerst toegewenst! 

 KiKa kerstbal van Femke:

“Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. 
Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!”
 

Femke, 10 jaar

 

 

 

 KiKa kerstbal van Judith:

“In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik een infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!” 

Judith, 6 jaar

 

 

 

 KiKa kerstbal van Roos:

“Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala’s. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rotsituatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding.”

- Roos, 14 jaar 

 

 

 

 KiKa kerstbal van Vera:

“Ik dacht terug aan de kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!”

- Vera, 5 jaar

 

 

 

KIKA KERSTBAL KOPEN

De KiKa kerstballen kosten € 4,95 per stuk, waarvan direct € 2,50 naar KiKa gaat. Door geen van de betrokken partijen wordt winst gemaakt. 

 

 

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg