Kerstshow 2020

Kerst 2020 - Cosy Family Time

In 2020 is alles net even anders dan we gewend zijn, zo ook de feestdagen. Juist nu is het extra fijn om samen thuis te zijn met het gezin. Daarom hebben we de Kerstshow van dit jaar ondergedompeld in de naam "Cosy family time". Samen gezellig thuis met de familie, dat is waar het dit jaar om draait. Een spelletje spelen met het gezin, lekker koken en genieten van een kerstfilm terwijl je met een lekker warm kleedje op de bank ligt. Het huiselijke gevoel, versterkt met gezellige kaarsjes en sfeervolle kerstversiering. Daar kunnen wij met onze ruim opgezette kerstafdeling goed bij helpen. Wij zorgen ervoor dat iedereen veilig kan winkelen én kan genieten van onze inspirerende kerstshow. Wij houden ten alle tijden één kerstboom afstand van jou en we hebben een deurbeleid om het aantal winkelen klanten te kunnen reguleren. Wil je alles lezen over onze corona maatregelen in het tuincentrum? Dat kan hier.

Ben je benieuwd welke kerstthema's dit jaar te bewonderen zijn? Hieronder lees je alles over de trends van dit jaar.

 

 

 

 

De trends van 2020

Cosy family time, samen gezellig thuis met de familie, dat is waar het dit jaar om draait. Dit thema vertaalt zich ook door in de 'huiskamertjes' die bij ons te vinden zijn. Je loopt van de ene verbazing in de andere verbazing. Waan jezelf op de Noordpool door de kleuren wit en blauw in je kerstversiering terug te laten komen. Ook sneeuw en ijs mogen natuurlijk niet ontbreken bij deze kersttrend. Een ander thema dat dit najaar terugkeert, is de botanische, natuurlijke kerst. Denk aan het gebruik van veel hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Met kaarsen kan je een aangename sfeer creëren, schapenvachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. Maar dat is nog niet alles, ben je ook benieuwd naar de thema's "Pink Forest, Wild Glam, Wonderful time, Christmas Eve en Mountain Lodge"? Kom dan zeker kijken hoe je deze op een creatieve manier in je huis presenteert. De themakleuren van dit jaar zijn de klassieke kerstkleuren groen, rood en wit, pastelkleuren en ook wat spannends met ‘wilde dieren’ kleuren. Heb je zelf geen inspiratie dit jaar? Onze kerstspecialisten denken graag met je mee! Kom jij kijken naar de nieuwe kersttrends van dit jaar?
 

 

Kerstshow veiligheid

Tijdens de kerstperiode is veilig en rustig winkelen net zo belangrijk als de rest van het jaar. Daarom gelden ook nu de volgende maatregelen in het hele tuincentrum én in het bijzonder op kerstafdeling.

 • De kerstshow is extra ruim opgezet, volg de aangegeven route via de pijlen op de grond. 
 • We zorgen ervoor dat er veilig gewinkeld kan worden door het aantal bezoekers te monitoren.
 • We adviseren het gebruik van een mondkapje in het tuincentrum en stellen het zeer op prijs als je deze draagt. 
 • Kom voor ieders veiligheid zoveel mogelijk alleen winkelen.
 • De handvatten van alle openbare ruimtes (toiletten, deurkrukken) en pin-apparatuur worden regelmatig gereinigd.
 • We hebben desinfecterend schoonmaakmiddel bij onze winkelkarren en mandjes staan zodat de handvatten schoongemaakt kunnen worden.
 • Onze medewerkers wassen regelmatig hun handen.
 • Betaal liefst zoveel mogelijk met de pinpas of contactloos.
 • We zetten extra kassa-capaciteit in om rijen te voorkomen.
 • We hebben plexiglas geplaatst bij alle kassa's inclusief tussen de kassarijen in.
 • Het tuincentrum heeft een oppervlakte van ruim 6000 m2, hierdoor kan iedereen met voldoende afstand van elkaar winkelen.
 • Tot slot.. houden wij minimaal 1,5 meter afstand in acht van zowel onze klanten als medewerkers. Houd jij ook een kerstboom afstand van ons en elkaar?

     Kerstversieringtrends van dit jaar

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg