Graszoden Oisterwijk

Wilt u graszoden kopen in Oisterwijk? Bezoek dan GroenRijk Tilburg! Wij hebben verschillende soorten graszoden in ons assortiment, die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Hierdoor gaat het gazon langer mee en weet u precies waar u qua onderhoud aan toe bent!

 

 

 

Soorten graszoden in Oisterwijk

Om de juiste graszoden te vinden voor uw tuin in Oisterwijk is het belangrijk om rekening te houden met het uiteindelijke doel. Zo hebben wij bijvoorbeeld een gazon dat ideaal is voor spelende kinderen omdat het bestaat uit een sterkere grassoort. Voor een grotere sierwaarde heeft u graszoden nodig die wat fijner en tevens meer kwetsbaar zijn. Het speelgras is een taai type dat goed tegen droogte kan en zorgt voor een dichte begroeiing. Wij hebben tevens een soort graszoden die in de schaduw en in de winter goed kan overleven!

Graszoden

Gazon advies in Oisterwijk

Wilt u meer informatie over onze verschillende soorten graszoden voor uw gazon? Bezoek dan ons tuincentrum, dan staan wij u graag te woord! Ook voor andere vragen over het onderhoud helpen wij u graag verder. Vanuit Oisterwijk is ons tuincentrum in Tilburg goed te bereiken en wij zijn 7 dagen per week geopend!

De graszoden prijzen en andere benodigdheden

Voor bemesting en andere artikelen kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben verschillende combinatieverpakkingen die het gazon bemesten én tevens het onkruid verdelgen. Via onze website kunt u de graszoden bestellen voor over 2 dagen of later.

 

Bestel uw gazon bij GroenRijk Tilburg!

U kunt de graszoden bestellen via onze website en afhalen bij onze vestiging in Tilburg. Vanuit Oisterwijk  zijn wij gemakkelijk te bereiken. Heeft u nog vragen over uw gazon? Neem dan gerust contact met ons op, of kom bij ons langs. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor overige tuinartikelen, tuinmeubels, vuurwerk, en dierenverzorging in onze dierenwinkel

Neem contact met ons op voor meer informatie

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet