Bon voor een regenton

Opzoek naar een regenton om overtollig water in uw tuin op te vangen? Dan kunt u nu profiteren van deze aanbieding, van 26 september tot 1 november 2017 krijgt u tegen inlevering van deze Regenton tegen overstromingen in de tuinbon €17,50 korting op een regenton.

Climate proof? met een regenton draagt u bij!

Tilburg wil in 2040 climate proof zijn. Kleine maatregelen, waaronder het plaatsen van een regenton kunnen daarbij helpen. Draag uw steentje bij! Water dat opgevangen wordt in een regenton, kan gebruikt worden om planten water te geven. Dat bespaart op het gebruik van kraanwater. Een regenton kunt u aansluiten op de regenpijp, normaal gesproken zou dit water uitkomen op het riool. Het is goed om de regenpijp af te koppelen van het riool, want het riool kan grote hoeveelheden regenwater niet aan. Grote hoeveelheden regenwater zorgen voor wateroverlast in uw tuin en op de straten.

Welke regenton kiest u?

Een regenton kiezen, we helpen u graag! U kunt kiezen uit een kunststof of houten regenton, een handig klein exemplaar, of een grote van 300 liter? Dit hangt uiteraard af van de ruimte die u beschikbaar heeft.Onze medewerker helpen u graag de juiste regenton te vinden! 

U kunt de bon uitprinten en inleveren in ons tuincentrum te Tilburg. Op de website huisjeboompjebeter is te zien hoe een regenton geïnstalleerd kan worden.

Print hier uw kortingsbon uit

U heeft al een regenton? Er is meer!

Het klimaat verandert dat is een feit. De stabiliteit van het weer neemt af. Soms regent het een hele tijd achter elkaar en dan is het weer te lang droog. Het stedelijk watersysteem is er niet op ingericht om langdurige regenval te verwerken. Heftige regenbuien leiden tot wateroverlast op veel plaatsen in ons land. Naast de regenton is een groene tuin ook goed voor het verwerken van heftige regenbuien. Tevens zorgt meer groen ook voor vogels en vlinders in de tuin.

In dit animatie filmpje wordt het zeker duidelijk!

 

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg