PTMD

PTMD collection® is opgericht in 1992. In deze tijd was er een duidelijke scheidingslijn tussen de creatieve designs van kunstenaars en commerciële standaard producten van grote bedrijven. PTMD® wilde een brug slaan tussen deze creatieve kunstenaars en grote bedrijven door inspirerende designs te ontwikkelen waarin vakmanschap en creativiteit centraal staan en toegankelijk worden voor een grotere doelgroep.

PTMD biedt stoere robuuste woonaccessoires en meubels

Inmiddels is PTMD één van de meest trendsettende woonmerken. PTMD heeft nagenoeg voor alle ruimtes in huis geschikte woonartikelen. Van meubels en lampen tot aan de mooiste woonaccessoires. Over het algemeen hebben de producten een robuuste stoere uitstraling. Is dat de stijl die je aanspreekt? Dan is het merk PTMD Collection perfect! De filosofie van het in Nederland gevestigde merk is het creëren van stoere en sfeervolle meubels en accessoires voor alle ruimtes in huis. Het merk gebruikt hiervoor natuurlijke en robuuste materialen om een sfeervolle en stoere uitstraling aan haar collectie mee te geven. Wat ooit begonnen is met een kleine collectie potten en manden is nu, 26 jaar later, uitgegroeid tot een volledige interieur collectie.

Door een eigen identiteit te ontwikkelen, heeft PTMD® een sterk interieurbeeld gecreëerd waarin toegankelijke luxe realiteit wordt.

PTMD potten

Een groot deel van het assortiment bestaat uit bloempotten en vazen. De oorspronkelijke naam van dit merk was ook pot en mand niet vreemd dus dat een groot deel van het assortiment uit Potterie bestaat. De binnen bloempotten zijn verkrijgbaar in diverse designs kleuren en maten!

Potterie PTMD  woonaccessoires PTMD  PTMD Collection GroenRijk Tilburg

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Trend en sfeerafdeling

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg