High tea

Nieuw bij ons in de Proeftuin: een gezellige en vooral lekkere high tea! De prijs is slechts € 19,95 per persoon en wij vragen je om minimaal 2 dagen van te voren te reserveren. De hapjes worden namelijk zelfgemaakt, dus wij moeten van tevoren weten hoeveel gasten er komen. Wil je genieten van een heerlijke high tea bij ons in de Proeftuin? Kom dan naar de winkel om een voucher te kopen of reserveer een plekje. De high tea's kunnen plaatsvinden op maandag t/m zaterdag. 

Lekkere hapjes en heerlijke thee

Alle hapjes worden vers gemaakt, waardoor de high tea niet alleen lekker maar ook nog eens gezond is. Verder worden de gerechtjes natuurlijk ondersteund door de heerlijke thee. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende smaken en je kunt er onbeperkt van drinken. De high tea bestaat uit drie verschillende ronden, hierbij krijg je een feestelijke etagère gevuld met:

  • Soep met stokbrood en kruidenboter

  • Hartige hapjes met vlees en/of vis

  • Diverse zoete lekkernijen

Waarom een high tea?

Een high tea is super leuk om te doen met vrienden of familie. Je kunt bijvoorbeeld gezellig met z’n tweeën of in een klein groepje een high tea doen, zodat jullie goed kunnen bijkletsen en lekker kunnen eten. Maar ook in grotere groepen is een high tea een ontzettend leuk idee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een high tea als baby shower of verjaardagsfeest? Natuurlijk kun je iemand ook een high tea cadeau doen, bijvoorbeeld als bedankje of als verjaardagscadeautje. Of gewoon zomaar, omdat het leuk en lekker is!

High tea bij GroenRijk Tilburg

Wil jij onbeperkt thee drinken en de lekkerste hapjes eten? Reserveer dan meteen een plekje in de proeftuin van GroenRijk Tilburg en neem contact met ons op. Wij kunnen ook rekening houden met diverse allergieën, zoals bijvoorbeeld een notenallergie. Geef dit dan van te voren door bij je reservering. Toch kunnen wij niet garanderen dat de producten geen sporen van noten of andere producten bevatten. Heb je een speciale aanleiding, zoals een verjaardag of babyshower, om een high tea te doen? Laat het ons weten, en misschien kunnen wij een feestelijke twist geven aan jullie high tea. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Lunchroom de Proeftuin

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet