BBQ workshops

BBQ workshops

 Bij de Weber® CBW Workshop leer je onder leiding van een gerenommeerde en door gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd.

Barbecue Course

Stroop die mouwen maar op, want we gaan grillen! Onze gecertificeerde BBQ chef Marco Brans neemt je mee op een tour langs de wondere wereld van het barbecueën. Tijdens deze leerzame workshop leer je de fijne kneepjes van het barbecueën in een gezellige groep. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvang je nuttige tips. Wacht niet langer en geef je op voor de nieuwe workshops in 2020!

Corona maatregelen

Natuurlijk worden de Weber Barbecue Workshops gegeven met zorg voor alle veiligheidsinstructies. Zo krijgt ieder (huishouden) zijn eigen barbecue en eigen snijtafel om aan te werken. Iedereen zal zelfstandig drie lekkere gerechtjes maken om zo groepscontact te verminderen. Uiteraard zal er ook rekening worden gehouden met hygiëne protocollen en staat de veiligheid van al onze deelnemers voorop. De foto's die getoond worden bij deze workshop zijn promotiefoto's, geen weergave van de workshops met corona maatregelen.

Er zijn kleinere groepen tijdens de workshops dan gebruikelijk, dus boek je plaatsje voordat je gekozen datum vol is. vol = ook echt vol.

Kies uit de thema's Weber's Wereldgerechten of het thema All About Smoking.

Aanmelden voor de BBQ workshop kan hier 

 

 

Data: , , , , en
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg