Winter Love Festival 2019

Winter Love Festival 2019

Winter♥Festival 

Beleef de winter met GroenRijk Tilburg!

Lifestyle inspiratie – Lekker eten & drinken – Creatieve workshops – Feel Good Entertainment

 

GroenRijk Tilburg trakteert op gratis Winter Love Festival

Beleef de winter bij GroenRijk Tilburg

Zet 31 oktober en 2 en 3 november maar vast in je agenda, want dan trap je het winterseizoen af tijdens het gratis festivalweekend bij GroenRijk Tilburg! En neem gerust je kinderen, neefjes, nichtjes, buurtjes en hun vriendjes mee. Want terwijl de kids zich vermaken bij een van de vele workshops, de verhalenverteller of op het springkussen, waan jij jezelf elke keer in een nieuwe wereld. Van het parkeerterrein tot de uitgang val je van de ene in de andere verrassing. Laat de winter maar komen!

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen feest. Het tuincentrum wordt weer omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met verschillende sfeervolle festivalareas. Je valt van de ene in de andere verrassing met live muziek, trend demonstraties, toffe groene workshops, sprookjesachtig theater en ateliers. Op donderdag 31 oktober openen we de kerstshow met een feestelijk avondprogramma. Na het openingsweekend inspireert GroenRijk je nog tot 31 december met de laatste lifestyle trends voor binnen en buiten en natuurlijk ontbreken de laatste kersttrends niet.

Feestelijke opening kerstshow 31 oktober

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen vol met kerstinspiratie. Het festival wordt feestelijk geopend op donderdagavond 31 oktober om 18:30 uur. Komt dat zien, komt dat zien! Want we hebben een super gezellig kerstprogramma voor jullie in petto. Na de gezamenlijke aftrap bij de ingang wordt je tijdens de wandeling naar de kerstshow getrakteerd op een hapje, drankje en live entertainment. In de Proeftuin kun je komen genieten van Koor Pistache. En jawel hoor, iedereen mag meezingen. De kassa's blijven open tot maar liefst 21:00 uur! De kerstshow is vervolgens nog tot het einde van het jaar te bezoeken.

Programma 2 en 3 november

Jouw festivalreis begint al op de parkeerplaats van GroenRijk! Schrijf je in voor een winterse BBQ workshop van BBQ Meister Marco Brans en geniet van de de lekkerste barbecue gerechten! Bij de ingang word je hartelijk welkom geheten bij het festival infopunt, daar krijg je alles te horen over het programma. En vraag meteen je favoriete plaatje aan bij onze huisdeejay Luc, een persoonlijker begin van het festival kun je je niet wensen. Wandel daarna verder naar ons festival atelier en schuif aan bij een van de vele creatieve workshops (maak bijvoorbeeld kerstlichtjes!), laat je betoveren door onze sprookjesachtige theaterspot, geniet van toffe optredens van singer-songwriters, laat je smakelijk verrassen door de chefs van de Proeftuin en doe inspiratie op tijdens de groene workshops op het trendstage. Check ons programma voor een overzicht van alle (kinder)activiteiten!

Lees meer: https://www.groenrijktilburg.nl/winter-love-festival

 

Data: , en
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet