Geannuleerd - Workshop bloemschikken

Geannuleerd - Workshop bloemschikken

Vanwege de gestelde maatregelen omtrent het Corona virus hebben wij deze workshop geannuleerd. Gekochte tickets zullen z.s.m. worden terugbetaald.

 

Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij GroenRijk Tilburg echt iets voor jou! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige avond op onze locatie.

De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan. Je kunt je individueel of met z’n tweeën opgeven. Wil je met een groep komen? Neem dan contact met ons op.  We werken met creatief materialen, ondergronden, accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. De bloemen komen uiteraard vers van de veiling.

Kortom : Je gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis! De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Tijdens de workshop word je voorzien van een hapje en een drankje

Op vrijdag 3 april van 18.00 - 20.00 uur kun je bij ons een workshop volgen waarbij je een mooi Paasarrangement gaat maken

De kosten voor deze workshop zijn € 39,95 incl alle materialen, professionele begeleiding, een hapje en een drankje

Aanmelden

Datum:
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet