Gratis vijverwatertestdag bij GroenRijk

Gratis vijverwatertestdag bij GroenRijk

Vijverproblemen? Kom dan op donderdag 18 mei naar de GroenRijk vijverwatertestdag. De hele dag staan daar vakmensen klaar om jouw vijverwater te analyseren en al je vijvervragen te beantwoorden.

De vijver vormt vaak een belangrijk onderdeel van de tuin. Omdat een vijver leven brengt en ruimte schept. Vooral ’s zomers, als kleurige libelles er vrolijk op los dartelen en kwetterende vogels er fluitend hun dorst komen lessen, is de vijver een lust voor oog en oor. Om optimaal te kunnen genieten van uw vijver, is het onderhoud zeer belangrijk. De belangrijkste factor voor het vijvermilieu is het water, waarvan de samenstelling immers direct van invloed is op de groei van de waterplanten, de ontwikkeling van micro-organismen en de conditie van de vissen. Vooral de hardheid van het water speelt een grote rol, maar voor een goede plantengroei zijn ook voedingsbestanddelen en sporenelementen van groot belang. Op donderdag 18 mei kun je gratis jouw vijverwater laten analyseren. Het enige dat je hoeft te doen is een monster van jouw vijverwater (250 ml is voldoende) mee te nemen naar GroenRijk. Aan de hand van het monster bepaalt de GroenRijk specialist de kwaliteit van het vijverwater. Daarnaast staat de GroenRijk specialist klaar om al jouw vijvervragen te beantwoorden.

Op basis van de uitslag van de wateranalyse krijgt je volledig advies voor het verbeteren van jouw vijverwater en -omgeving. Zo kan bijvoorbeeld een advies op maat worden gegeven om het water algvrij te krijgen of om een natuurlijk evenwicht te krijgen. Voor elk vijverprobleem is er wel een oplossing, zodat je optimaal van jouw vijver kunt genieten. Dus kom met uw vijverwatermonster op donderdag 18 mei langs bij GroenRijk en laat jouw vijverwater testen!

Acties

Op deze vijvertestdag kun je ook profiteren van diverse acties:

 • GH-plus: van €22,99 voor €15,99
 • Filter start en clean sludge:
  • 1 stuk: van €17,99 voor €15,79
  • 2 stuks voor €23,99
 • Bosjes zuurstofplanten:
  • 1 stuk voor €4,29
  • 5 voor €15,00
Datum:
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet